📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Kakšne vrste dišav poznamo in za koga so primerne?

04.02.19 3780x prebrano

Iskanje pravega parfuma je danes že prava igra na srečo. Dobro je vedeti kakšen vonj si želimo in imeti v zbirki vsaj dva ali tri za različne priložnosti. Ni ženske, ki se ne bi spraševala kakšen vonj bi danes ustrezal elegantni obleki za romantično večerjo ali pa lahek in svež vonj za večerni sprehod ob morju. Da bi vam pripomogli k hitrejši odločitvi in iskanju pravega vonja smo pripravili kratek opis o skupinah dišav.

Delite



Najljubše vonje izbiramo tudi glede na počutje, priložnosti za katerega ga bomo nosili in danes ne hrepenimo več po tem, da je nujno imeti najnovejši vonj v zbirki. V tej ogromni poplavi proizvajalcev parfumov je dandanes že skoraj težko najti vonj kateri nam bo popolnoma ustrezal in nam bo pisan na kožo.

 

Iskanje pravega parfuma je danes že prava igra na srečo. Dobro je vedeti kakšen vonj si želimo in imeti v zbirki vsaj dva ali tri za različne priložnosti. Ni ženske, ki se ne bi spraševala kakšen vonj bi danes ustrezal elegantni obleki za romantično večerjo ali pa lahek in svež vonj za večerni sprehod ob morju. Da bi vam pripomogli k hitrejši odločitvi in iskanju pravega vonja smo pripravili kratek opis o skupinah dišav.

 

Kakšni so citrusni vonji?

Citrusni vonji so energične in živahne dišave, ki vabijo nasmeh na ustnice in vas navdihnejo s svežino. Vonji z notami limone, bergamotke, pomaranče, grenivke vas bodo osvežili. Spremljajo naj vas na vsakem koraku pa naj bo to v službi, šopingu s prijateljico, pohajkovanju po mestu ali pa kar tako za razvedritev. Splošno znano je, da je najbolj vesel agrum sladka majhna mandarina v kateri se skriva prava poplava nepopisnega okusa sladkobe in svežine.

 

Mešanica pomaranče, grenivke in limone z dodanim cvetjem vas bo vedno spravila v dobro voljo! Dišava Light Blue je prava za vas!

 

Kakšne so cvetne dišave?

Cvetne dišave so sladke, romantične in vedno prava izbira za romantične večere v dvoje. Cvetje navdihuje s svojo skrivnostno energijo ter v nas prebuja čustva in hrepenenja po svežem cvetju, ki ga lahko zavohamo v rosnem, pomladnem jutru. Vonj cvetja poudarja klasično, razigrano in predvsem samozavestno žensko stran. Taki vonji so primerni za darilo tvoji najljubši osebi pod nebom, za obisk poroke ali pa seveda za skok v večerno toaleto na uglajeni zabavi. Kraljica uglajenih dišav je seveda jasmin, ne smemo pozabiti pa tudi na čustveno in prefinjeno vrtnico katere vonj nas prevzema in nas popelje v pravo čustveno ekstazo.

 

V ponos cvetni skupini dišav je tokrat znižana dišava senzualnega navdiha, Marc Jacobs Daisy

 

 

Kakšne so sadne in sladke dišave?

Sadne in sladke dišave prebujajo spomine na otroške, razigrane in brezskrbne dni. V takih vonjih se skrivajo note sočnega sadja, čokolade, pralin in so tudi pogosto pomešane s cvetjem, da ustvarijo skupno privlačno aromo. Vendar vseeno v njih prevladujejo sadne sestavine v katerih je lahko tudi doberšen del gurmanske vanilije, ki še dodatno poudarja sadne note. Pri takih vonjih velja, da jih gre uporabljati zmerno saj so močni in hitro napolnijo prostor v katerem se gibljemo. Prav tako pa skozi cel dan ustvarijo neustavljivo privlačno auro katera nam skozi nosnice seže naravnost v naše možganske celice ugodja in nepopisne sreče. Take vonje uporabljamo sicer pozimi, ko je zunaj mraz, sneg in sivo ozračje, da nas razvedrijo in nam polepšajo dan. Ob pravi izbiri pa jih lahko uporabljamo skozi vse letne čase, sploh ob večerih.

 

Rdeče sveže sadje, ribez, karamela in vanilija označujejo sladko in senzualno dišavo Escada Magnetism, ki skoraj ne sme manjkati v zbirki sladkih vonjev. 

 

 

Kakšni so orientalski vonji?

Orientalski vonj označuje drzne, eksotične in nadvse očarljive ženske poteze. Dodatki mošusa ponazarjajo animalistnično osnovno vonja in je pogosto v kombinaciji s toplimi notami ambre. Skrivnosten učinek teh vonjav je še dodatno podkrepljen z redkimi in zanimivimi dodatki cvetja s katerimi bo ženska največja zapeljivka katera si drzne koketirati na vsakem koraku. Dodatki smole in dreves so pogosto skupaj v kombinaciji z eksotičnim cvetjem in začimbami. Takim vonjem se prepustite, ko želite zapeljati in pustiti pečat na prvem zmenku.

 

Ženstvenost, čutnost in udobje je sinonim za dišave Roberto Cavalli. Tokrat znižana cena zlate stekleničke z opojnim vonjem kateri bo zagotovo pustil magičen vtis kjerkoli se boste znašli! 

 

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava