📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Spletične testirajo: NUXE

14.04.17 3091x prebrano

Prav ste prebrali! Spletične smo za vas testirale in izbrale top 5 Nuxe izdelkov, da ne boste imeli zgrešenih nakupov in se boste lažje odločili. Dobro, boljše, Nuxe ;)

Delite



Prav ste prebrali! Spletične smo za vas testirale in izbrale top 5 Nuxe izdelkov, da ne boste imeli zgrešenih nakupov in se boste lažje odločili. Dobro, boljše, Nuxe.
 

Nuxe suho olje med sestavinami skriva 6 dragocenih rastlinskih olj med katerimi najdemo lešnik, makadamijo, boreč, šentjanževko, kamelijo in sladki mandelj, bogato pa je tudi z vitaminom E. Vsa ta olja so znana po svojih blagodejnih učinkovinah, ki kožo vlažijo, pomirijo in nahranijo. Nuxe olje je večnamensko in ga lahko uporabljamo za nego las, telesa in obraza. Pri negi obraza ga priporočam predvsem za večerno nego skupaj z vašo kremo. V nekaj minutah se popolnoma vpije v kožo, ki je po uporabi vidno nahranjena in mehka na dotik. 
Na mojih tankih laseh in hitro obteženih laseh se sicer ni najbolje izkazal, a suhe konice las so bile Nuxe olju še kako hvaležne. Torej, dekleta s suhimi lasmi ga priporočajo ;)
Nega telesa z Nuxe oljem pa je prava božanska zgodba. Hitro se vpije v kožo, ki je še dolgo časa po uporabi Nuxe Olja resnično nahranjena, mehka ter sijoča. 

Balzam za ustnice Nuxe Reve de Miel Ultra-Nourishing Lip Balm v prikupnem lončku in z odličnimi sestavinami kot so med, karitejevo maslo, eterično olje grenivke in dragocenih rastlinskih olj je najboljši prijatelj mojih pogosto suhih in razpokanih ustnic. Uporabljam ga predvsem pred spanjem, ko si nanesem bogat sloj na ustnice in zjutraj so le te mehke in pripravljene na nanos šminke. Edina slabost pa je, da je balzam v lončku in ga zato ne nosim s seboj v torbici, ker mi pomakanje prstov v lonček in nato nanos med potjo ni ravno pri srcu. Zato pa za mojo nego ustnic na poti poskrbi bratec v stiku ;) 

Nuxe Body Care Melting piling za telo me je navdušil s svojim nežnim, komaj prisotnim vonjem in čudovito strukturo. Zrnca iz pomarančnih olupkov, koščic ličija in orehovih lupin so ravno prav velika, da temeljito opravijo svojo nalogo, a hkrati dovolj nežna do naše kože. Po opravljenem pilingu bo vaša koža gladka kot svila, mehka, nahranjena in dišeča. Kaj več bi si lahko želeli? ;)

Po uporabi pilinga je moj obvezni dodatek za lepšo kožo še Nuxe Body melting krema za telo z učinkom liftinga in učvrstitve. Nežen vonj (podoben zgornjemu pilingu), odlična mazljiva tekstura, ki se hitro vpije v kožo - a imate vmes še čas za masažo kritičnih delov telesa. Koža je po uporabi res bolj gladka, z malce masaže (in telovadbe) pa tudi bolj čvrsta. Izdelek je vsekakor odličen in ga toplo priporočam.

In zadnji izdelek, ki smo ga Spletične preizkusile za vas je Nuxe Creme Fraiche de Beauté Light 24hr Soothing And Moisturizing Emulsion. Obe Spletični imava mešan tip kože in ta kremica je zadetek v polno. Ravno prav navlaži kožo, se hitro vpije in ima nežen, božanski vonj – kar morda ne bo po godu vsem ljubiteljicam neodišavljenih krem. Dodatnih nečistoč izdelek na koži ne povzroča, za kar smo mu še kako hvaležne.

Upamo, da smo vam vsaj malo pripomogle k odločitvi za nakup. Seveda pa ima vsak drugačne izkušnje, me smo vam le predstavile svoj izbor TOP 5 Nuxe izdelkov.

Vaše Spletične 

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava