📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Domov

Ste že pisali Miklavžu?

25.11.19 4186x prebrano

Si potihoma že prepevate najljubše božične melodije? Še malo, pa vas bodo spremljale iz vseh zvočnikov in radijskih postaj! Tik pred vrati je veseli december in z njim Miklavž. Ste že poskrbeli, da bo obdaroval vaše najdražje ali pa še odlašate z izbiranjem in odločitvami? Ponujamo vam nekaj idej za darila, ki bodo razveselila prav vsakega!

Delite



Si potihoma že prepevate najljubše božične melodije? Še malo, pa vas bodo spremljale iz vseh zvočnikov in radijskih postaj! Tik pred vrati je veseli december in z njim Miklavž. Ste že poskrbeli, da bo obdaroval vaše najdražje ali pa še odlašate z izbiranjem in odločitvami? Ponujamo vam nekaj idej za darila, ki bodo razveselila prav vsakega!

 

ZANJO

Prestižno darilo za prestižno gospodično! 
Predlagamo, da ji podarite darilni set Lancome La Vie Est Belle, kar v prevodu pomeni „življenje je lepo” in ji s tem resnično polepšate mesec december in vse dni, ko bo dišavo La Vie Est Belle tudi nosila. Parfum karakterizira žensko, ki prisega na svoj lasten stil življenja in je rada obdana z lepimi stvarmi. Univerzalno, popolno in hkrati osebno darilo. 

Poleg obvezne prave sladke čokolade, dekletu lahko podarite tudi čokoladno paletko senčil znamke Makeup Revolution! Še kako prav bo prišla, ko bo z njo ustvarjala čudovite svečane ali vsakodnevne makeup umetnine na sebi ali svojih prijateljicah. Ugodna cena, dobra kvaliteta in velika izbira senčil – kaj več bi si lahko dekleta želela? 

 

ZANJ

Parfum Dolce & Gabbana The One for Men je čisti koncentrat elegance in čutnosti, ki ga označuje klasičen koncept s pečatom modernosti. Lahkoten, a obenem neubranljivi vonj, ki ga zaznamuje začinjeno orientalska harmonija tobaka in prefinjenih lesnih tonov. Dolce & Gabbana The One je svež, lahkotno omamen vonj za elegantne moške. Popolna izbira za darilo!

Calvin Klein Euphoria Men ima svež začetek v podobi ingverja in popra, ki se potapljata v zeliščno jedro. Zaključek je rahlo lesen. Omamna lesna orientalska dišava Euphoria Men je prava izbira zanj. Presenetite svojega dragega in mu podarite klasično zapeljivo dišavo. 

 

ZA NAJMLAJŠE

Disney izdelki so popolna izbira za vašo princesko. Nam so še posebej pri srcu Frozen izdelki.

Za male junake je najbolj praktično darilo, kjer združimo zabavno in zanimivo s pomembnim. Marvel Avengers Hulk bo popolno darilo za pogumne fante!
Darilni set: gel za prhanje 75 ml + šampon 2v1 75 ml + brisačka + kozmetična torbica

 

ZA PRIJATELJICO

Set pripomočkov za ličenje je darilo, ki si ga želi prav vsako dekle. Razveselite svojo prijateljico s čopiči za ličenje priznane znamke Real Techniques. 

 

ZA PRIJATELJA

Prijatelji so nezahtevni in veseli bodo vsake malenkosti. Nivea Men Sport darilni set, kjer prejme gel za prhanje 250 ml + anti-perspirant 150 ml + univerzalno kremo Men Creme 30 ml je super praktično darilo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava