📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Novo leto, nove spremembe

01.01.19 1663x prebrano

Odbile so še zadnje sekunde čudovitega leta in začelo se je novo, verjamemo da še boljše in uspešnejše leto. Srečno in zdravo novo leto 2019 Vam želi Spletična.si! Novo leto s seboj prinaša tudi nove odločitve, nove stvari in pozitivne spremembe. Vstop v novo leto je prehod v nov cikel in pogosto je čas, ko se odločimo, da nekaj spremenimo v življenju. Ugotovite, kaj morate obvezno spremeniti v letu 2019.

Delite



Odbile so še zadnje sekunde čudovitega leta in začelo se je novo, verjamemo da še boljše in uspešnejše leto. Srečno in zdravo novo leto 2019 Vam želi Spletična.si! Novo leto s seboj prinaša tudi nove odločitve, nove stvari in pozitivne spremembe. Vstop v novo leto je prehod v nov cikel in pogosto je čas, ko se odločimo, da nekaj spremenimo v življenju. Ugotovite, kaj morate obvezno spremeniti v letu 2019.
 
Tri najpomembnejše stvari, ki jih boste potrebovali v letu 2019, so potni list, pustolovski duh in potovalni set svojega najljubšega parfuma. Če želite biti res dišeči, je darilni set z mini pakiranji pravi za vas. Calvin Klein Euphoria darilni set vsebuje: Calvin Klein Euphoria EDP 50 ml + losjon za telo 100 ml + EDP roll-on s kroglico 10 ml.
 

Nova ličila, novi Vi

Čas je, da najdete tisto pravo in popolno paletko senčil za oči, s katero boste ustvarjali zabavne, odbite in najlepše make-up videze za vse priložnosti. Prava izbira senčil bo poudarila vaše oči, njihovi bogati pigmenti pa dajejo magične rezultate na vaših vekah. Ustvarite dramatičen ali romantičen videz, vse z eno paleto senčil. Naša izbira je: Makeup Revolution London Fortune Favours The Brave.
 

Negujte kožo

Želite, da vaša koža ostane zdrava in sijoča?
Obvezen korak pri negi kože je vsekakor krema - uporaba zjutraj in zvečer. Nikar ne pozabite popiti dovolj vode, da kožo navlažite tudi od znotraj. Vaša koža bo ostala gladka in mehka, če masko na obrazu uporabite vsaj enkrat tedensko. Priporočamo masko NUXE Creme Fraiche de Beauté 48HR Moisture SOS Rescue Mask, ki temeljito očisti kožo in ji daje zdrav izgled.
 

Novo leto, nova dišava 

Roberto Cavalli Nero Assoluto je idealna izbira za vsa dekleta, ki so skrivnostna in romantična, energična in polna pozitivne energije. Pooseblja sanje, osvaja s toplimi notami in greje srca v hladnih dneh. Privlačne note orhideje dajejo dišavo potrebno ženstvenost, medtem ko temnejšo plat dišave predstavljajo razkošne note vanilije.
 

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava