📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Domov

Top 5 daril za VALENTINOVO

20.01.20 3393x prebrano

Vsako leto ista zgodba. Osebo imate neskončno radi, z njo želite preživeti vsako sekundo svojega prostega časa, poznate jo do potankosti, vseeno pa nikoli ne veste s katerim darilom jo razveseliti na dan ljubezni. Mi imamo nekaj predlogov za vas!

Delite



Vsako leto ista zgodba. Osebo imate neskončno radi, z njo želite preživeti vsako sekundo svojega prostega časa, poznate jo do potankosti, vseeno pa nikoli ne veste s katerim darilom jo razveseliti na dan ljubezni. Mi imamo nekaj predlogov za vas!

 

1. Darilo za nežne poljube

Valentinovo moramo izkoristiti in na ta dan še bolj izkazovati ljubezen kot ponavadi in pomemben del tega so zagotovo nežni poljubi. Da bi bile vaše ustnice mehke in negovane bo poskrbel EOS balzam za ustnice. Popolno darilo za vse.

 

Če pa je vaša draga ljubiteljica ličil, vam predlagamo nakup rdeče šminke, s katero zagotovo ne boste zgrešili.

 

2. Valentinovi pari dišav

Da bi bila še bližje drug drugemu, predlagamo, da izberete Valentinove pare dišav. Neskončno veliko blagovnih znamk je ustvarilo popoln vonj iste kolekcije zanjo in zanj, saj vedo, da imajo sorodne duše skoraj vedno enak okus. Naš prvi predlog bi bil zagotovo prefinjen par Paco Rabanne Lady Million za njo in 1 Million zanj, vendar vas vabimo, da odkrijete še ostale Valentinove pare dišav.

 

3. Darilo zanj

Darilo za moškega je vedno težje izbrati, kot darilo za žensko. Dogaja se, da on popolnoma nič ne potrebuje, ali pa vsaj tako misli. Ženske se dobro zavedajo, da v vsakdanjem življenju potrebujejo malo morje stvari, zato smo vam olajšali izbiro, kajti vse izdelke zanj najdete s klikom na: IZDELKI ZA MOŠKE.

 

4. Darilo zanjo

Za razliko od moških, izbira ženskih daril ni tako težavna, saj vsaka ženska vedno potrebuje vsaj en kos kakovostnega ličila ali negovalne kozmetike. Z nakupom njenega najljubšega ličila zagotovo ne boste zgrešili.

 

5. Ljubezen do vseh

Valentinovo ni samo dan daril za boljšo polovico, dan ljubezni - je dan ljubezni do vseh. Svojega najboljšega prijatelja ali prijateljico lahko razvajate z izbranim darilnim setom. Mi smo nekaj najboljših zbrali na naslednji povezavi: ZANJO in ZANJ.

 

6. Dišeče darilo

Z nežnimi, dišečimi darili je težko narediti napako, še posebej, če gre za Victoria's Secret izdelke. Slavni, dišeči in najboljši izdelki za vse ženske so zagotovo Victoria's Secret dišave in izdelki za nego telesa.

Naj bo dan ljubezni prav vsak dan. Naj bo vsak dan namenjen širjenju ljubezni in pozornosti vsem, ki Vam nekaj pomenijo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava