📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

NAJBOLJŠI BLACK FRIDAY IZDELKI

19.11.18 5192x prebrano

Privoščite si BESTSELLER izdelek po NEVERJETNI ceni že pred BLACK FRIDAY mrzlico in razprodajo zalog vašega najljubšega izdelka! Želite izvedeti katere izdelke so izbrala dekleta iz Spletična.si za najboljše izdelke tega tedna? Berite naprej ...

Delite



Privoščite si BESTSELLER izdelek po NEVERJETNI ceni že pred BLACK FRIDAY mrzlico in razprodajo zalog vašega najljubšega izdelka!

Želite izvedeti katere izdelke so izbrala dekleta iz Spletična.si za najboljše izdelke tega tedna?

Berite naprej ...

Makeup Revolution London by Petra ♥, senčilo za oči

          

Blogerka Petra je v sodelovanju z Makeup Revolution London za vas ustvarila čudovito paletko senčil za oči. Senčila so čudovitih toplih barv, ki so primerna za jesensko ličenje. Uporabite rjave in oranžne tone in si privoščite bolj drzen videz. 

Dermacol Sleeping Beauty Mask, maska za obraz 150 ml

                 

Maska bo občutljivo kožo na obrazu nahranila in jo regenerirala, hkrati pa tudi učvrstila. Pred spanjem masko nanesite na obraz in se naslednje jutro prebudite s prečudovito kožo. Preverite odlično ponudbo Dermacol mask za obraz – za vsak tip kože!

Makeup Revolution London Soph x, osvetljevalec 16 g

                  

Priljubljena britanska youtuberka SOPHDOESNAILS je v sodelovanju z Makeup Revolution London za vas ustvarila čudovite paletke. Nam je najbolj všeč paletka osvetljevalcev, ki bo poudarila linije vašega obraza in vam zagotovila čudovit videz.

Guerlain KissKiss, rdečilo za ustnice

    

Naša izbira je rdečilo za ustnice Guerlain KissKiss, v odtenku Rouge Kiss. Če živo rdeče šminke še nimate v svoji zalogi, je zdaj pravi trenutek, da si jo kupite.

Dolce&Gabbana Light Blue Italian Zest Pour Homme, toaletna voda 125 ml

                   

 

Odlična citrusna dišava za moške – sveža, čista in prijetna. Zgornje note sestavljajo grenivka, mandarina, bergamotka in limona; srednje: brazilski palisander, sečuanski poper, rožmarin; spodnje: kadilo, pižem, hrastov mah.

Ziaja maske za lase

Ziaja Argan Oil, maska za lase 200

                  

Maske vašim lasem nudijo popolno regeneracijo, jih nahranijo in naredijo sijoče. Preverite odlične maske za lase Ziaja.

Carolina Herrera Good Girl Légère, parfumska voda 50 ml

                  

Čudovita cvetlično-orientalska dišava za vsak dan. Za samozavestno in individualno žensko!

Versace Crystal Noir, parfumska voda 90 ml

              

Obstojen, dinamičen, eleganten in čuten vonj. Popoln orientalski vonj za hladne jesenske dni in romantične zimske sprehode v dvoje. Ta dišava ponuja prefinjenost – dinamično in ostro, hkrati pa je topel in čuten.

Paco Rabanne Invictus, toaletna voda 100 ml

                  

Paco Rabanne parfum predstavlja nepremagljivega človeka. Predstavlja moč, dinamiko in energijo. Lastnosti, ki si jih želi vsak moški. Sveže note grenivke nas popeljejo do srca dišave, kjer najdemo jasmin in lovorjev list. Dišava pa se prijetno zaključi z notami pačulija, gvajakovega lesa, hrastovega maha in sivega jantarja. Prava dišava za zmagovalce!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava