📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

BLOGERKE so izbrale: Najboljše šminke leta 2018

10.12.18 2514x prebrano

Hladni meseci so prinesli nove trende in čudovite odtenke rdečil za ustnice. Kaj pravite na to, da decembra preizkusite šminke, ki jih priporočajo slovenske blogerke? Prinašajo vam zanimive odtenke šmink, ki jih morate preizkusiti! Berite naprej ...

Delite



Hladni meseci so prinesli nove trende in čudovite odtenke rdečil za ustnice. Kaj pravite na to, da decembra preizkusite šminke, ki jih priporočajo slovenske blogerke? Prinašajo vam zanimive odtenke šmink, ki jih morate preizkusiti! 
Berite naprej ...
 

KATJA GRUDNIK - VIVA LA VIDA 

Moja izbira je klasična rdeča šminka. Mislim, da mi na skrivaj doda tisti kanček samozavesti, ki jo potrebujem vsak dan. Guerlain KissKiss Matte šminka je mehka, prijetna in kljub temu, da je mat - ustnic čisto nič ne izsuši! In s tem me je "dobila". Izvrstna kvaliteta in prečudovita embalaža.

 

IVONA PAVIČ - SUNSHINE CAFE BLOG

Trend sijočih ustnic je nazaj in ena izmed mojih priljubljenih šmink je zato zagotovo Max Factor Colour Elixir rdečilo za ustnice. Je izjemno dobro pigmentirana, obstojna, vlažilna, nekaj odtenkov pa vsebuje tudi mini bleščice - drobna malenkost, ki ustvari tisto piko na i celotnemu videzu. Eden izmed popolnih jesenskih odtenkov je zame zagotovo Mulberry, zelo rada pa nosim tudi Chilli, ki je moja najljubša rdeča. :)

 

SIMONA RIBIČ – BEAUTY OF A LEMON

Moja najljubša šminka je Bourjois Paris Rouge Velvet The Lipstick, saj ima izredno kremasto teksturo in se enostavno nanaša. Hkrati pa je izjemno obstojna ter sem brez skrbi, da bi jo morala vedno znova nanašati. Mojih ustnic pa kljub obstojnosti ne izsuši. Moj najljubši odtenek je 13 Nohalicious, saj je popoln rjavo roza odtenek, ki je nosljiv za vse priložnosti ter ni klasične "nude" barve. V naboru pa je še veliko čudovitih odtenkov.

 

DANIJELA KOLAR - ALEJINAD BLOG

DERMACOL Matte Mania so tekoča mat rdečila za ustnice, ki vas bodo navdušila s čudovitimi odtenki, odlično pigmentiranostjo in aplikatorjem za natančen nanos na ustnice. Popolna izbira je vsekakor DERMACOL Matte Mania v odtenku 33, saj je zima pravi čas za izbiro temnejšega in bolj drznega odtenka. To mat rdečilo za ustnice me je očaralo s svojo neverjetno obstojnostjo, saj na ustnicah brez težav zdrži tudi več ur.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava