📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

NA SPLETIČNI SMO IZBRALI NAJBOLJŠE JESENSKE IZDELKE

01.09.19 2409x prebrano

Jesen je tu in skrajni čas je, da poletne stvari pospravimo globoko v omaro, sveže dišave zamenjamo z bolj sladkimi, odtenke ličil popestrimo z jesenskimi barvami in spremenimo izdelke za nego telesa, saj mora biti nega bolj vlažilna in sezoni primerna. Na Spletični smo vse to že storili! Vas zanima kateri so naši najljubši izdelki te jeseni? Preberite si v nadaljevanju.

Delite



Jesen je tu in skrajni čas je, da poletne stvari pospravimo globoko v omaro, sveže dišave zamenjamo z bolj sladkimi, odtenke ličil popestrimo z jesenskimi barvami in spremenimo izdelke za nego telesa, saj mora biti nega bolj vlažilna in sezoni primerna. Na Spletični smo vse to že storili! Vas zanima kateri so naši najljubši izdelki te jeseni? Preberite si v nadaljevanju.

 

Lucija je za jesen 2019 izbrala parfumsko vodo Guerlain Mon Guerlain Florale. Parfum je poklon močni, svobodni in čutni ženstvenosti. Sveža, cvetlična dišava nas sprva začara z notami sivke, limone in bergamotke. Srednje note nas zapeljejo z vonjem potonike, šmarnice in breskve. Spodnje note pa so sestavljene iz vanilije in lesnih tonov. Kot nalašč za prihajajoče jesenske dni.

 

Novost letošnjega leta je Roberto Cavalli Gemma di Paradiso. Čudovita zelena dišava je zapakirana v klasično stekleničko v obliki diamanta. Gemma di Paradiso je sladek, cvetlični parfum, primeren za sproščene, igrive, optimistične ženske. Prav zato si jo je Saša izbrala za top izdelek letošnje jeseni.

 

Da bomo v jesenske mesece stopile pripravljene, je Nika izbrala Collistar Special Perfect Body Energizing Talasso-Scrub piling za telo. Skrbno izbrane sestavine bodo vašo kožo nahranile in izboljšale njen videz, saj bo koža že po prvi uporabi bolj gladka in mehka. Piling uporabljajte enkrat do dvakrat na teden in rezultati so zagotovljeni.

 

Po uporabljenem pilingu pa naša koža nujno potrebuje dodatno navlažitev kože. Danijela prisega na kremo za telo NUXE Rêve de Miel Ultra Comforting Body Cream. Ta čudovita krema ima izredno nežen vonj in je odlična za suho in občutljivo kožo. Ker vsebuje mešanico medu, karitejevega masla in arganovega olja, bo vašo kožo nahranila in jo naredila mehko. Na kožo jo nanesite vsak dan, zjutraj ali zvečer.

 

Če so vaši lasje poškodovani in brez sijaja, ima Melisa rešitev za vas. Maska za lase Macadamia Professional Deep Repair Masque je popolna za poškodovane lase, saj jih bo nahranila in zaščitila. Učinek čudežne maske se da še povečati, če si po nanosu lase zavijete v brisačo. Nastane klima, ki pomaga bolje odpreti pore lasnih vlaken. Vse hranilne snovi se bodo tako lažje vpile v lase.

 

Naša bodoča umetnica ličenja Tina nam je zaupala kateri je njen najljubši puder za obraz. Shiseido Synchro Skin Lasting Liquid Foundation je primeren za normalno do mešano kožo. Vašo kožo bo matiral in jo zaščitil pred jesenskimi sončnimi žarki, saj vsebuje SPF20. Puder je primeren prav za vse, saj je na voljo kar 8 odtenkov.

 

Za popoln jesenski izgled na ustnice nanesite šminko BOURJOIS Paris Rouge Velvet The Lipstick, ki je najljubša šminka naše Laure. Šminka z mat učinkom ima čudovito kremasto teksturo, ki se enostavno nanaša in hitro posuši, zaradi česar je izjemno obstojna. Na voljo je ogromen spekter barvitih odtenkov, Laura pa prisega na odtenek 10 Magni-fig, ki je popoln za jesenski čas.

 

Najljubši jesenski izdelek našega direktorja Dejana pa je toaletna voda Giorgio Armani Armani Code Colonia. Gre za čisto, dinamično in skrivnostno dišavo, ki je popolna za sodobnega, samozavestnega moškega. Novost v Armani Code družini ima aromatične in citrusne note, ki so idealna kombinacija popolnega jesenskega parfuma.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava