📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

AMBASSADORS' corner

ČUDEŽNI IZDELKI ZA BOJ PROTI CELULITU

20.05.19 2832x prebrano

Se tudi vi vsako leto sprašujete kako se znebiti celulita pred poletjem? Samo za vas sem testirala nekaj "čudežnih" izdelkov. Vas zanima, kateri me je najbolj prepričal? Berite naprej ...

Delite



Se tudi vi vsako leto sprašujete kako se znebiti celulita pred poletjem? Samo za vas sem testirala nekaj "čudežnih" izdelkov. Vas zanima, kateri me je najbolj prepričal?

 

Clarins Body Lift Cellulite, 400 ml

Clarins Body Lift Cellulite Control je trenutno ena izmed najboljših krem proti celulitu. Pritegnila me je velika, 400 ml embalaža, ki mi zagotavlja res dolgo uporabo. Navdušila sta me tudi vonj in lahka tekstura kreme, ki spominja na gel, saj se resnično hitro suši. Učinki celulitne kreme se kažejo še dolgo po zadnji uporabi, kar me je tudi prepričalo v nakup. Prvi rezultati so se pokazali že po dobrem tednu uporabe! Gladka, nahranjena in navlažena koža ter izginjajoči celulit so besede, ki opišejo ta izdelek. Naravnost čudovit je!

 

Dermacol Aroma Ritual Refreshing body scrub, 200g

Dermacol bo vašo kožo zgladil, navlažil in jo nežno očistil. Sladkorni kristali odstranjujejo odmrlo kožo, a je ne dražijo. Poleg tega tudi zmanjšujejo celulit, intenzivno učvrstijo kožo in spodbujajo cirkulacijo, zaradi česar se bo vaša koža počutila bolje. Čudovit vonj lubenice vas bo popeljal v bolj tople dneve in prebudil poletje v vas. Piling nanesite na kožo in masirajte 10 min, da se sladkor popolnoma raztopi. Preostanek dobro izperite. Primeren je za vse tipe kože, za najlepše rezultate pa priporočam uporabo enkrat na teden.

 

Payot Corps Elixir Enhancing Gold Body Scrub, 200 ml

Piling zlate barve, za nepozabno doživetje lepote. Piling je obogaten z zlatimi zrnci in jojobinim oljem, s svojo gladko teksturo pa bo nežno odstranil odmrlo kožo. Njegov opojni vonj ter zlat videz vas bosta razvajala z edinstveno lepotno izkušnjo. V nakup me je definitivno prepričalo dejstvo, da vsebuje jojobino olje, ki pravzaprav ni olje, temveč stopljen rastlinski vosek, ki povečuje prožnost kože.

 

Bi-Oil PurCellin Oil , 60 ml

Bi-Oil je namenjen negi kože na nogah in drugih predelih telesa, ki so nagnjeni k nastanku celulita in strij. Pozitivno vpliva pri vseh, ki se borijo z neenakomerno poltjo. Olje se izredno hitro vpije in  globinsko vlaži kožo, kar je najbolj pomembno za zdrav in sijoč videz. Primeren je tudi za nosečnice. Za najboljše rezultate priporočam uporabo vsak dan, vsaj en mesec. Olje s krožnimi gibi vmasirajte v kožo. Rezultat je res neverjeten!

 

Nuxe Body Care Melting Firming Cream, 200 ml

Nuxe Body Care Melting Firming je odlična krema za učvrstitev kože. Vsebuje cvetne liste pomarančevca in mandljevca, ki kremi dajejo prefinjeno aromo, na koži pa pustijo občutek lahkotnosti. Deluje z anti-aging  in lifting učinkom, hkrati pa tudi neguje kožo po anti-celulitnem tretmaju s pilingi. Obogatena tekstura z vitaminom E in izvlečki jasmina omogoči dvojno delovanje in zaščito pred prezgodnjim staranjem, hkrati pa kožo napne in učvrsti. Vaša koža bo po uporabi bolj čvrsta, zato jo uporabljajte predvsem na stegnih, trebuhu, prsih in rokah.

 

S katerim izdelkom se pa vi borite proti celulitu? :)

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava