📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Spoznajte kozmetiko LUMENE

17.06.19 1039x prebrano

Lumene je finska znamka kozmetike, ki vsebuje le naravne sestavine in izvirsko vodo. Normalna, suha, problematična koža … Lumene ima linijo za vsak tip kože.

Delite



Lumene je finska znamka kozmetike, ki vsebuje le naravne sestavine in izvirsko vodo. Normalna, suha, problematična koža … Lumene ima linijo za vsak tip kože.

Skandinavija je znana po mrzlih vremenskih razmerah, vseeno pa imajo tamkajšnje ženske svetlečo in gladko kožo. Kaj je njihova skrivnost? Ne uporabljajo izjemno dragih izdelkov in ne sledijo trendom, ki niso učinkoviti. Odgovor se skriva v naravnih sestavinah in temu, da je potrebno biti v harmoniji z naravo.

Čeprav je Lumene šele pred kratkim dostopna v naši spletni trgovini, znamka obstaja že 60 let in je že vrsto let na vrhu izdelkov za nego obraza v državah Skandinavije. Neokrnjena narava, zdravilne rastline in čista, izvirska voda – vse to so sestavine njihovih izdelkov.

 

Naši najljubši izdelki:

Lumene Sisu Urban Intense, serum za obraz 30 ml

Idealen serum za obraz, saj kožo globinsko in razkošno navlaži ter nahrani.

 

Lumene Nordic Girl! Deep Down Clean!, čistilni gel 150 ml

Čistilni gel je namenjen mladi, problematični koži, ki je nagnjena k nečistočam. Ta izdelek je prava izbira za vašo nego kože.

 

Poleg kozmetike za obraz pa Lumene ponuja tudi ličila. Priporočamo vam:

Lumene Nordic Chic CC Color Correcting, CC krema SPF 20 2x30 ml

Teksutra CC kreme je izjemno lahka, poenoti ten in ima SPF20 zaščitni faktor. Popoln izdelek za poletje.

 

Lumene vsebuje več kot 80 % naravnih sestavin, v nekaterih izdelkih je za procent še višji. Kozmetika je brez parabenov, fosfatov, mineralnih olj in drugih škodljivih snovi ter ni testirana na živalih.

Najboljša izbira za vsako žensko!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava