📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Nivea Detox Linija za problematično kožo

08.07.19 964x prebrano

Se tudi vi borite s problematično kožo? Mozoljčki kar ne izginejo? Tokrat sem za vas preizkusila Niveino linijo Urban Detox, ki bo rešila vaše težave, saj je zasnovana prav za ljudi, ki se že leta bojujejo z mastno in problematično kožo.

Delite



Se tudi vi borite s problematično kožo? Mozoljčki kar ne izginejo? Tokrat sem za vas preizkusila Niveino linijo Urban Detox, ki bo rešila vaše težave, saj je zasnovana prav za ljudi, ki se že leta bojujejo z mastno in problematično kožo.

 

Nivea Urban Skin Detox micelarna vodica

Pri micelarni vodici Nivea Urban Skin Detox me je najprej pritegnilo dejstvo, da vsebuje izvlečke zelenega čaja, ki kožo poživijo, hkrati pa zdravijo na naraven način. Vsebuje formulo 3 v 1, kar pomeni, da:

1. zdravi,
2. temeljito očisti vsako poro, odvečno maščobo in ličila,
3. matira vse do popolnosti.

Kaj več bi si človek s problematično kožo lahko sploh želel? 

Za dolgotrajno obnovo kože predlagam uporabo dvakrat na dan (zjutraj/zvečer), da bo vaša koža nahranjena skozi celoten dan.

 

Nivea 3 in 1 Urban Skin Detox Claywash

Še en odličen produkt znamke Nivea, ki združuje 3 prednosti v 1 izdelku. Nivea je združila:

1. masko,
2. čistilni gel ter
3. piling za obraz

v SAMO 1 izdelek.

Nivea 3 in 1 Urban Skin Detox Claywash vsebuje glino, ki slovi po tem, da vašo kožo globinsko očisti in ščiti skozi celoten dan. Zmanjšuje tudi prisotnost bakterij, kar je ključ do lepe in čiste kože. Piling odstrani odmrle kožne celice in s tem omogoči koži, da ponovno zadiha, za piko na i pa vašo kožo matira in pripravi na nadaljno nego.

 

Nivea Essentials Urban Skin Detox nočna krema

Zakaj ne bi kreme pustili na vašem obrazu kar čez noč in se prebudili s čudovito kožo?

Nočna krema Nivea Essentials Urban Skin Detox vsebuje izrazito hranilne sestavine, ki globinsko obnavljajo kožo medtem ko vi spite. Hialuronska kislina in provitamin B5 sta zasnovana posebej za nočno nego. Nanaša se enostavno, vpije pa se v trenutku, ko jo nanesete na obraz. Vaša koža pa bo v jutranjih urah svilnato gladka in nahranjena. Ob dolgotrajni uporabi tudi vidno zmanjša znake staranja.

 

Nivea Essentials Urban Skin Defence dnevna krema

Krema bo vašo kožo intenzivno navlažila in osvežila. Vsebuje ogromno antioksidantov, bio zeleni čaj in hialuronsko kislino. Odlično vas bo zaščitila pred zunanjimi vplivi, onesnaženostjo v zraku in okolju ter sončno svetlobo, saj vsebuje zaščitni faktor 20. 

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava