📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

AMBASSADORS' corner

Ana: Spletična make-up look

24.09.19 1435x prebrano

Vam kdaj zmanjka inspiracije za ličenje? Naličite se v barvah Spletične.si! Naša make-up artistka Ana je ustvarila čudovit make-up look prav v barvah Spletične. Hitro preverite, katere izdelke je uporabila!

Delite



Vam kdaj zmanjka inspiracije za ličenje? Naličite se v barvah Spletične.si! Naša make-up artistka Ana je ustvarila čudovit make-up look prav v barvah Spletične. Hitro preverite, katere izdelke je uporabila!

 

1. KORAK: OBRVI

Ana je uporabila paletko za obrvi Makeup Revolution London Focus & Fix Eyebrow Shaping Kit, v odtenku Light Medium. Paletka ima kar 3 barve senčil, s katerimi lahko ustvariš čudovito osenčene obrvi.

 

2. KORAK: OČI

Za podlago za senčila je Ana uporabila kar puder Wet n WIld Photo Focus, nadaljevala pa je s paletko senčil Soph x Extra Spice. Uporabila je črne, bele in roza odtenke, v barvah Spletične. Maskara, ki jo je uporabila Ana pa je L´Oréal Paris Paradise Extatic. Če se ti zdi, da tvoje trepalnice izgledajo prekratke, je Anin predlog uporaba umetnih trepalnic Ardell Wispies. 

 

3. KORAK: PODLAGA

Tekoči puder Wet n Wild Photo Focus, ki ga je uporabila Ana, je lahek, prekriven in z mat učinkom. Za nanos je uporabila navaden čopič, z gobico za ličenje pa je poskrbela, da je puder enakomerno nanesla. 

 

4. KORAK: BRONZER

Verjetno že vse poznate bronzer Physicians Formula Murumuru Butter Bronzer 11 g Sunkissed Bronzer, ki je hit letošnjega poletja. Z njim boš ustvarila čudovit zagorel videz.

 

5. KORAK: RDEČILO

Ana prisega na Benefit ličila. Za svoj Spletična look si je izbrala Benefit Gold Rush rdečilo za obraz, s katerim je ustvarila svež in sijoč videz ličk.

 

6. KORAK: USTNICE

Ana je ustnice najprej obrobila, nato pa nanje nanesla tekočo šminko Maybelline Superstay Matte Ink Šminka 5 ml 05 Loyalist.

 

7. KORAK: FIKSACIJA

Celoten look zafiksiraj s fiksatorjem za ličila Makeup Revolution London Base Fix Spray. 

 

Takšen Spletična.si look je ustvarila Ana. Ti je všeč? :) <3

 

Uživaj v ustvarjanju, 

Spletična.si

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava