📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

DIŠEČI HOROSKOP ZA LETO 2020

06.01.20 1776x prebrano

Zodiakalna znamenja ne vplivajo le na naš značaj, temveč so tudi ključ do izbire dišav. Že veste, kako bodo v letu 2020 dišale device? S čim vas bodo osvajali levi? Katera steklenička z opojnimi kapljicami bi bila najbolj primerna za škorpijona? In česa bi se najbolj razveselila tehtnica? Vse to vam razkriva naš dišeči horoskop, vaš vodnik pri izbiri novih omamnih vonjav!

Delite



Zodiakalna znamenja ne vplivajo le na naš značaj, temveč so tudi ključ do izbire dišav. Že veste, kako bodo v letu 2020 dišale device? S čim vas bodo osvajali levi? Katera steklenička z opojnimi kapljicami bi bila najbolj primerna za škorpijona? In česa bi se najbolj razveselila tehtnica? Vse to vam razkriva naš dišeči horoskop, vaš vodnik pri izbiri novih omamnih vonjav!

 

Oven

ONA: V ovnu rojene predstavnice nežnejšega spola poosebljajo moč in energijo. Nastopajo samozavestno in temperamentno, zato stavijo na prav take dišave.

Priporočamo: Giorgio Armani Sì Passione, Parfumska voda

ON: Ovni so energična bitja, ki v (navidezno) trdi lupini skrivajo mehko srce.

Ustrezajo jim izrazito drzne in sveže vonjave. 

Priporočamo: Christian Dior Sauvage, Parfumska voda

 

Bik

ONA: Ženske, rojene v tem znamenju, natanko vedo, kaj hočejo, in kako to doseči. Samozavest je njihova prednost in tudi pri izbiri dišav ne poznajo kompromisov.

Priporočamo: Paco Rabanne Lady Million, Parfumska voda

ON: Biki so vladarji sveta in privlačijo jih vonjave, ki izstopajo. Poudarjene sadne, lesne ali cvetne note so kot nalašč za njihov občutljivi nos.

Priporočamo: Paco Rabanne 1 Million, Toaletna voda

 

Dvojčka

ONA: Kreativne, vsestranske, zgovorne - takšne so ženske, rojene v dvojčkih. Orientalski vonji so zanje premočni, sadne dišave se jim zdijo preveč dolgočasne. Stavijo na svež vonj, ki jih ponese na plaže Mediterana.

Priporočamo: Giorgio Armani Acqua di Gioia, Parfumska voda

ON: Parfum za dvojčke je kot orožje, s katerim spretno manipulirajo v svojo korist, to je ustvariti najboljši prvi vtis. Ko se vam približajo v oblačku svoje najljubše dišave, vedo, da ne morejo zgrešiti.

Priporočamo: Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme, Toaletna voda

 

Rak

ONA: Rahločutnim rakicam je tuje taktiziranje in hitenje, stres pa je njihov veliki sovražnik. Prava dišava je za njihovo dušo kot balzam, ki jih odpelje v lastno oazo miru.

Priporočamo: Lancôme La Vie Est Belle, Parfumska voda

ON: Raki stojijo z obema nogama trdo na zemlji. So zapriseženi realisti, vendar jih kljub temu privlačijo romantični, sladki, začinjeni vonji.

Priporočamo: HUGO BOSS Boss Bottled, Toaletna voda

 

Lev

ONA: Levinje so usodne ženske in izžarevajo močno seksualnost. So samozavestne, radodarne in zase zahtevajo le najboljše.

Priporočamo: Paco Rabanne Olympéa, Parfumska voda

ON: Lev je kralj in sanja o razkošju. Privlačijo ga dišave z nenavadnimi imeni, skriti v domiselno oblikovani steklenički.

Priporočamo: Paco Rabanne Invictus, Toaletna voda

 

Devica

ONA: Device se zavedajo, da je prava dišava kot obleka, saj marsikaj pove o človeku. Segajo po prefinjenih parfumih, ki združujejo šarmantnost in zadržanost njihovega značaja.

Priporočamo: Chanel Coco Mademoiselle, Parfumska voda

ON: Moški, rojeni v znamenju device, so perfekcionisti, odlični organizatorji in nanje se vedno lahko zanesete. Popolnoma so predani delu, partnerju, družini, a tudi od svoje dišave zahtevajo le najboljše.

Priporočamo: Chanel Égoïste Pour Homme, Toaletna voda

 

Tehtnica

ONA: Tehtnice dobre pretehtajo vsako svojo odločitev, tudi izbiro parfuma. Rade se  dišavijo s čutnimi vonji, ki združujejo citrusne in cvetlične kombinacije.Ko najdejo pravega, so mu dolgo zveste.  

Priporočamo: Issey Miyake L´Eau D´Issey, Toaletna voda

ON: Moške tehtnice človek enostavno mora imeti rad, saj so šarmantni, elegantni in naravni. V njihovi družbi je preprosto prijetno. Zelo skrbijo tudi za svoj videz in radi lepo dišijo.

Priporočamo: Issey Miyake L´Eau D´Issey Pour Homme, Toaletna voda

 

Škorpijon

ONA: Škorpijonke so strastne, ambiciozne in impulzivne ženske. V veselje jim je odkrivati nove stvari in slediti trendom.

Priporočamo: Carolina Herrera Good Girl, Parfumska voda

ON: Škorpijoni prisegajo na kakovost, zato so za dober parfum pripravljen odšteti veliko denarja. Njegovi skrivnostni naravi najbolj ugajajo orientalsko-cvetlične dišave.

Priporočamo: Carolina Herrera Bad Boy, Toaletna voda

 

Strelec

ONA: Strelke so vedno v središču pozornosti, saj imajo odličen  smisel za humor in so povrh vsega izjemno prijazne.

Priporočamo: Burberry My Burberry, Parfumska voda

ON:  Strelci so radoživi in živahni. Radi imajo preproste, sveže, športne vonjave, ki jih uporabljajo zelo varčno.

Priporočamo: Burberry Mr. Burberry, Parfumska voda

 

 

Kozorog

ONA: Po naravi so kozoroginje zanesljive, vztrajne in bojevite. Proti zadanemu cilju gredo naravnost, brez nepotrebnega ovinkarjenja. Tudi pri izbiri dišav ne poznajo kompromisov.

Priporočamo: Dolce&Gabbana The Only One 2, Parfumska voda

ON: Ko kozorog odkrije pravi parfum zase, mu bo ostal zvest celo življenje. Običajno so jim všeč tradicionalni moški vonji, ki vsebujejo cedro, jantar, tobak.

Priporočamo: Dolce&Gabbana The One For Men, Parfumska voda

 

Vodnar

ONA: Vodnarke so zelo spontane, ne delajo dolgoročnih načrtov, ampak jih vodi  intuicija. Tudi pri izbiri dišav rade preskušajo nove vonje.

Priporočamo: Yves Saint Laurent Black Opium, Parfumska voda

ON: Vodnarji so preudarni ljudje in previdni v svojih dejanjih, tudi pri izbiri parfumov. Sveže, začinjene dišave so tiste, ki  se najbolje ujemajo z njihovim značajem.

Priporočamo: Yves Saint Laurent Y Live, Toaletna voda

 

Ribi

ONA: Ribe verjamejo, da je življenje brez parfumov zelo dolgočasno. Zasvojene so z elegantnimi vonji, ki jim v spomin prikličejo šampanjske mehurčke in romantične trenutke v dvoje.

Priporočamo: Chloe Love Story, Toaletna voda

ON: Najbolj tipična lastnost moških v znamenju ribe je občutljivost. Samota jim ni ljuba, veliko bolje se počutijo v družbi, kjer radi naredijo vtis s svojim dišečim oblačkom priljubljene dišave.

Priporočamo: Givenchy Gentlemen Only, Toaletna voda

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava