📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Dišave, ki so zaznamovale leto 2019

13.01.20 1353x prebrano

Parfumska industrija je v letu 2019 doživela pravi "boom". Skoraj vse parfumske hiše so lansirale novo dišavo - nekatere so izstopale bolj kot druge. Predstavljamo vam najboljše dišave, ki so zaznamovale leto 2019.

Delite



Parfumska industrija je v letu 2019 doživela pravi "boom". Skoraj vse parfumske hiše so lansirale novo dišavo - nekatere so izstopale bolj kot druge. Predstavljamo vam najboljše dišave, ki so zaznamovale leto 2019.

 

YVES SAINT LAURENT - LIBRE

YSL hiša je v letu 2019 lansirala dišavo, ki je bila težko pričakovana. YSL je opravil res neverjetno delo, saj je lansiral dišavo, ki nas navduši z vsakim pritiskom na razpršilec.

 

LANCOME - IDOLE

Naslednja dišava ja zagotovo Idole - najbolj rožnat parfum leta 2019. :) Lancome je ostal v svoji coni udobja, saj v dišavi prevladuje roža, ki je najbolj prepoznavna Lancome nota. Če obožujete Lancome, boste navdušeni tudi nad Idolom.

 

DOLCE&GABBANA - THE ONLY ONE 2

Če je drugi del boljši od prvega, boste morali presoditi sami. Če vprašate nas, zagotovo je.

 

ESCADA - MIAMI BLOSSOM

Tipično sladka ESCADA je popoln poletni parfum, zaradi katerega komaj čakamo letošnje poletje.

 

CAROLINA HERRERA - BAD BOY

Moška "petka"? Da! Petka, ki jo vsi obožujemo, je dobila svoj moški del para.

 

Dolce&Gabbana - Dolce&Gabbana K

Gre za aromatično dišavo, ki vas bo takoj ponesla v okolje italijanskega podeželja. Si želite na potovanje? Privoščite si novo D&G dišavo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava