📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

DARILA ZA DAN ŽENA DO 10 €

02.03.20 1111x prebrano

Dan žena se hitro približuje, vi pa še vedno nimate darila za dame v svojem življenju? Jim želite pokazati koliko vam pomenijo, vendar imate omejen budget? Za vas smo pripravili predloge za najboljša darila do 10 €. Preverite.

Delite



Dan žena se hitro približuje, vi pa še vedno nimate darila za dame v svojem življenju? Jim želite pokazati koliko vam pomenijo, vendar imate omejen budget? Za vas smo pripravili predloge za najboljša darila do 10 €. Preverite.


Christina Aguilera Christina Aguilera, darilni set  

Očarljiva in zapeljiva dišava Christina Aguilera se razvije v dokaj sladko, prijetno kompozicijo, ki temelji predvsem na vanilji, dopolnjeni z jasminom in medeno slivo. Prva dišava Christine Aguilera je namenjena ženskam, ki se želijo počutiti močne in uživajo v svoji ženskosti. V setu prejmete parfumsko vodo 15 ml + gel za tuširanje 50 ml.

Cena: 9,2 €

Moschino Fresh Couture, darilni set  

Darilni set vsebuje toaletno vodo 5 ml, gel za prhanje 25 ml in losjon za telo 25 ml. Gre za dišavo, ki je zapakirana v igrivo stekleničko v obliki čistila za steklo. Sama dišava je sveža, prijetno citrusna.

Cena: 9,1 €

 

Bruno Banani Dangerous Woman

Bruno Banani Dangerous Woman je moderna, čutna dišava za samozavestne dame, ki vedno hodijo po svetu z nasmehom na obrazu.

Cena: 9,3 €


2K Let´s Get Colourful!, darilni set 

Le katera ženska si ne želi imeti urejenih in nalakiranih nohtov? 2k darilni set vsebuje 19 lakov, s katerimi boste imeli brezhibne in popolne nohte.

Cena: 7,4 €

Makeup Revolution London I Heart Revolution Chocolate, senčilo za oči Chocolate Elixir

Gre za čudovito paletko senčil za oči, s katero lahko ustvarite čudovit make-up na očeh. Popolno darilo za vse make-up navdušenke.

Cena: 9,4 €


Dove Go Fresh Relaxing Beauty Duo, darilni set

Darilni set vsebuje 2 gela za prhanje (Pomegranate & Lemon Verbena + Coconut Milk & Jasmine Petals) in gobico za prhanje.  

Vse to pa je zapakirno v čudovito roza-belo škatlo, ki je popolna izbira za darilo.

Cena: 5,9 €

Nivea Care, darilni set  

Darilni set vsebuje dnevno nego za obraz in kremo za prhanje Creme Soft. Krema je primerna za ženske vseh starosti in za vse tipe kože.

Cena: 6,5 €


Yankee Candle Black Cherry, dišeča svečka 49 g

Svoj dom odenite v čudovit vonj Yankee Candle sveč. Yankee Candle sveče so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev. Sveče gorijo izjemno dolgo, vaš dom pa odišavijo s čudovitim vonjem, ki vas bo odnesel v druge kraje.

Cena: 2,4 €

Mr&Mrs Fragrance Cesare, osvežilci za vozilo Citrus & Musk

Mr&Mrs Fragrance Cesare Citrus & Musk je osvežilna dišava za avto z aromo orientalskih začimb in sadja. Dišava zmanjšuje neprijetne vonjave, je enostavna za uporabo in zagotavlja dolgotrajno svežino.

Cena: 7,5 €

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava