📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

SERUMI ZA OBRAZ – ZAKAJ SO POMEMBNI?

09.03.20 5053x prebrano

Vse več nas je, ki pri svoji rutini nege kože uporabljamo serum za obraz. Pa veste kakšne koristi ima serum in zakaj ga uporabljati? Če seruma še nikoli niste uporabljali, vam bo ta članek zagotovo pomagal pri odločitvi zanj.

Delite



Vse več nas je, ki v svoji rutini nege kože uporabljamo serum za obraz. Pa veste kakšne koristi ima serum in zakaj ga uporabljati? Če seruma še nikoli niste uporabljali, vam bo ta članek pomagal pri odločitvi zanj.

KAJ JE SERUM ZA OBRAZ?

Serumi vsebujejo koncentrirane sestavine, ki kožo izdatno navlažijo, nahranijo in preprečujejo staranje kože. Glavna razlika med serumom in kremo je v tem, da serum vsebuje višji odstotek aktivnih sestavin, kar pomeni, da na kožo deluje veliko močneje in globlje kot navadna krema za obraz. Serum ni nadomestilo za dnevno ali nočno kremo, temveč dopolnjuje delovanje ostalih izdelkov za nego obraza.

Kako izbrati dober serum za obraz?

Vedno izberite takšen serum, ki dobro vplivajo na vaš tip kože. Če je vaša koža suha, izberite bogat in hranljiv serum. Če pa je mastna ali mešana, uporabite lahek serum na vodni osnovi. Po uporabi seruma, ki vaši koži prija, boste hitro opazili izboljšave – izboljšan ten kože, sijoča in nahranjena koža. Vendar vedno preverite, kakšne sestavine vsebuje serum, ki ga nameravate uporabiti. Visoka cena seruma ne pomeni nujno tudi kvalitete izdelka.

Kako uporabljamo serum za obraz?

Serum za obraz vedno nanesete na očiščeno in osušeno kožo obraza in vratu. Nanesete ga lahko samo zjutraj, lahko pa tudi zjutraj in zvečer. Po serumu vedno nanesite kremo za obraz in/ali kremo z visokim SPF faktorjem, da bo koža zaščitena pred sončnimi žarki.


PRIPOROČAMO:

 

 

Shiseido Bio-Performance Glow Revival Serum

Serum izboljša sijaj kože, zmanjša rdečico, gube in znake staranja. Koža je po uporabi gladka, navlažena in sijoča. Serum je namenjen vsem tipom kože.

Uporaba: Manjšo količino izdelka nanesite na obraz in vrat po čiščenju, zjutraj in zvečer.

 

BIODERMA Hydrabio

Vlažilni serum koži zagotavlja intenzivno vlaženje, fleksibilnost in nahranjenost, predvsem zaradi vsebnosti hialuronske. Zmanjšuje občutljivost kože in je idealna podlaga za ličenje. Je popoln serum za suh tip kože, ki potrebuje navlažitev in regeneracijo.

Uporaba: Manjšo količino nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer. Izdelek lahko nanesete na obraz in vrat.

 

NUXE Merveillance Expert Lift And Firm

Serum je namenjen liftingu in učvrstitvi kože. Vaši koži nudi nego ter pomaga gladiti gubice. Lifting efekt traja do 8 ur. Serum je namenjen vsem tipom kože, predvsem pa prvim gubicam.

Uporaba: Nekaj kapljic nanesite vsak dan na očiščeno kožo ter nežno vmasirajte v kožo.

 

Dr. Hauschka Clarifying Intensive Treatment

Serum je namenjen ženskam po 25 letu starosti, ki imajo mastno kožo, nagnjeno k aknam. Vaši koži bo dal potrebno vlago in jo ustrezno nahranil. Hkrati zmanjša videz por in zmanjšuje nastanek aken. Gre za 100 % organski izdelek, ki ni testiran na živalih in ne vsebuje dišav, barvil in konzervansov.

Uporaba: Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer.

 

Nivea CELLular Anti-Age

Serum bo vašo kožo naredil gladko in sijočo. Izvleček magnolije in hialuronska kislina ščitita kožo pred nastankom novih gubic. Namenjen je predvsem vlaženju vseh tipov kože in preprečevanju nastanka gubic.

Uporaba: Nanesite na očiščeno kožo zjutraj in zvečer.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava