📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

10 IDEJ ZA POPOLNO MANIKURO

25.05.20 1908x prebrano

Ali nohte še vedno barvate le z eno barvo laka za nohte? Letošnji trendi narekujejo odbite barve in zanimive motive na nohtih. Vas zanima, kakšne? Preverite v članku.

Delite



Ali nohte še vedno barvate le z eno barvo laka za nohte? Letošnji trendi narekujejo odbite barve in zanimive motive na nohtih. Vas zanima, kakšne? 

Preverite v članku.


 

METALIK ODTENKI

 

Zlata, srebrna in bronasta so barve, ki so vedno popularne. Zato tudi letošnji trendi narekujejo metalik odtenke. Na nohte dodajte še nekaj bleščic, da bo vaša manikura res popolna.

 

MORSKI MOTIV

 

Poletje je že skoraj tukaj! Zakaj si ne bi letos že prej privoščili manikure v barvah morja. Modro barvo kombinirajte z oranžno in belo ter ustvarite res edinstveno poslikavo.

 

KLASIČNA MODRA

 

Zagotovo že veste, da Pantone Institute ob koncu vsakega leta objavi barvo, ki bo vladala prihodnjemu letu. Za leto 2020 je zmagala klasična modra barva. Modra ponazarja mir, stabilnost, varnost in samozavest ter izgleda odlično na nohtih.

 

PASTELNE BARVE

 

Kateri trend barvanja nohtov ne bo šel nikoli iz mode? Pastelne barve seveda! Če želite popolno manikuro vsak dan, izberite pastelne barve sivke, rumene, mentola ali roza odtenkov.

 

ČEŠNJEVO RDEČA

 

Rdeči nohti so moderni prav vsako leto. Zelo preprosta manikura, ki je popularna v vseh letnih časih. 

 

GRAFIČNI DETAJLI

 

Vsem pokažite svoj umetniški talent. Izberite nevtralno barvo za spodnjo plast laka - če se počutite bolj drzne, lahko izberete tudi žive barve. Nanj pa narišite različne vzorce, kot so: pikice, črte, like, itd. Uporabite svojo domišljijo.

 

GEOMETRIJSKI MOTIVI

 

Morda geometrija ni bila vaša najljubša tema za učenje v šoli, vendar naj vas to ne ustavi pri ustvarjanju geometrijskih oblik na nohtih. Trikotniki, ravne črte in krogi - to so motivi, ki bodo izgledali čudovito!

 

MAT FINIŠ

 

Več sezon je mat finiš kraljeval pri trendih poslikave nohtov. Motiv in dizajn nista tako pomembna, saj je v ospredju eleganten mat finiš. 

 

KLASIČNA FRANCOSKA MANIKURA

 

Vsi poznamo klasično francosko manikuro. Uporabite bel in nežno roza lak za nohte in ustvarite klasiko. Če vam je roza-bela kombinacija dolgočasna, lahko za francosko manikuro uporabite katerokoli drugo barvo. Morda zeleno-vijolično?

 

ŽIVE BARVE

 

Bodite drzni in si privoščite bolj žive barve. Zakaj ne bi združili zelene in roza ali rumene in modre? Odločitev je vaša.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava