📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Zaščita pred UV žarki: Najboljše kreme za sončenje

21.06.21 2382x prebrano

Vse močnejši sončni žarki napovedujejo vroče poletje, ko svoj prosti čas preživljamo na prostem. Vabijo nas gore in morje, pa tudi naš kotiček na vrtu. Če bomo ustrezno zaščiteni, bo sonce naš prijatelj in trenutki v naravi brez strahu pred opeklinami.

Delite



Zlate zapovedi v sezoni sončenja

 

  • Pred počitnicami na soncu uporabite luščilo za kožo. Ta odstrani odmrle kožne celice in porjavelost bo bolj enakomerna.
     
  • Na začetku ne ostajajte brez zaščite na soncu dlje kot deset minut. Ne pozabite na pokrivalo in sončna očala.
     
  • Na soncu ne uporabljajte težkih parfumov in se poslužujte le posebnih poletnih različic dišav, na primer dišečih vodic v razpršilu.
     
  • Zvečer se po prhanju nežno obrišite in se namažite z losjonom za nego po sončenju, ki ohladi in obenem intenzivno navlaži in pomiri kožo.

 Kako nas krema dobro ščiti pred soncem?

 

  • Zaščitno sredstvo je treba nanesti že pol ure pred sončenjem.
     
  • Da bi krema lahko opravila zaščitno funkcijo, ne smete skopariti pri količini, ko jo nanašate na telo. Odrasla oseba potrebuje za zaščitno telesa na kvadratni centimeter kože 2 ml kreme, kar pomeni, da boste za en nanos potrebovali približno 35 ml zaščitne kreme, mleka ali olja.
     
  • Nanašanje pa je treba redno obnavljati. S potenjem in kopanjem se namreč zaščita izbriše s površine kože, kljub oznakam, da so izdelki vodoodporni.
     
  • Kremo nanesite tudi na obraz, predvsem na ušesa in ustnice, tilnik in na prste na nogah.
     
  • Pomembno je tudi, da zavržete ostanke krem iz prejšnje sezone, saj imajo zaščitna sredstva le približno polleten rok uporabe, ko jih enkrat načnete.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava