📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

POLETNE DIŠAVE IZ LETA 2020

06.07.20 2842x prebrano

Poletje je že tukaj, zato je čas da sladke, težke dišave pospravimo v omaro in iz nje potegnemo svoje najljubše poletne parfume. Sveže, citrusne, lahke in zračne dišave so tiste, po katerih posegamo v vročih dneh. Če vas zanima, katere poletne dišave so v letu 2020 za nas pripravile parfumske hiše, berite naprej.

Delite



Poletje je že tukaj, zato je čas da sladke, težke dišave pospravimo v omaro in iz nje potegnemo svoje najljubše poletne parfume. Sveže, citrusne, lahke in zračne dišave so tiste, po katerih posegamo v vročih dneh. Če vas zanima, katere poletne dišave so v letu 2020 za nas pripravile parfumske hiše, berite naprej. 

CALVIN KLEIN

Vsako leto dobimo novo različico kultne dišave Calvin Klein One iz leta 1994, v letu 2020 pa sta bili lansirani kar dve verziji: CK Everyone in CK One Summer.

CK EVERYONE

Dišava je uniseks in slavi brezkončno svobodo izražanja. Gre za sveže-citrusno dišavo, ki je narejena po "eko smernicah": narejena je iz naravno pridobljenega alkohola in je polna sestavin naravnega izvora (79 %). Zato lahko rečemo, da je to prva Calvin Klein čista dišava. Stekleničko lahko recikliramo, poseben elastični trak pa odstranimo in uporabimo kot elastiko za lase.

CK ONE SUMMER 2020

Mladostna in sveža uniseks dišava, ki prinaša občutek zadovoljstva dolgega poletnega dne na plaži. Je dovolj lahek, da ga lahko uporabimo čez dan za na plažo in dovolj močan, da ga nosimo za večerne izhode. 

Zagotovo gre za poletno dišavo, ki je letos ne smete zamuditi.

ETERNITY SUMMER 2020

Eternity Summer 2020 je popolna cvetlična dišava za poletje. Odpre se z notami kokosa, spodnje note pa so sestavljene iz lesnih, močnih tonov, zaradi katerih je ta dišava popolna za jutra, popoldneve in večere.

ETERNITY SUMMER
FOR MEN 2020

Eternity Summer for Men 2020 je orientalsko-začinjena dišava, ki se odpre z vonjem kokosa, zaključi pa z začinjemi toni. Prav zaradi te začinjenosti dišava ni primerna za vroče, poletni dni, vendar jo lahko brez skrbi uporabite zvečer (tudi poleti).


JIL SANDER

Vedno sveže in čiste dišave Jil Sander, ki so popolne za poletni čas.

SUN SUMMER EDITION 2020

Sun Summer Edition 2020 je sadno-cvetlična dišava za ženske. Čeprav ima enako ime kot originalni Sun, si dišavi nista prav nič podobni. To je pravi poletni vonj, saj ima "sončne" note.

JIL SANDER SOFTLY SERENE

Jil Sander Softly Serene je lesno-cvetlično-mošusna dišava za ženske. Ni za na plažo, vendar je popolna za trenutke, ko se sonce skrije in se začne nočno življenje.


ESCADA

Ko iz svojih omar vzamemo Escada dišave, vemo, da se je začelo poletje. Escada dišave so resnično poletne in združujejo sladke in sveže note. Vsako leto pa nam prinesejo novo dišavo, ki nas očara.

FLOR DEL SOL

Escada Flor del Sol je dišava, ki slavi prijateljstvo, poletje in svobodo. Dišava se odpre z notami koktejla Tequila Sunrise, vendar se razvija s čudovitimi cvetličnimi notami. Gre za resnično čuten poletni vonj.

Na voljo tudi v setku z losjonom za telo in kozmetično torbico.


ROBERTO CAVALLI, HUGO BOSS IN CHLOÉ

Seveda so za novosti poskrbele tudi velike parfumske hiše. Hitro preverite kaj so nam pripravili.

ROBERTO CAVALLI
FLORENCE BLOSSOM

Florence Blossom je dišava, ki slavi naravni sijaj vsake ženske. Gre za cvetlično-sadno dišavo, ki je ustvarjen za svobodne ženske, ki želijo pokazati svojo samozavest.

CHLOÉ
NOMADE ABSOLU

Nomade Absolu je različica originalne dišave, ki nas zapelje s svojo prefinjenostjo in zapeljivostjo. Kremasto sadno-aromatični vonj bo letošnje poletje osvojil vse prefinjene dame.

HUGO BOSS
HUGO NOW

Hugo Now je aromatično-vodna dišava za moške. Gre za lahek, zračen in svež vonj, ki je popoln za poletje. Dišava se odpre s citrusnimi notami in se prelije v sveže, moške note.


Če ne veste katere dišave nositi letošnje poletje, so to naši predlogi. Izberite tistega, ki se najbolj ujema z vašim karakterjem. ;)


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava