📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Jesenske dišave zanjo in zanj

21.09.20 1503x prebrano

Jesenske dišave so lahko sadne, cvetlične ali eksotične. V njih je ujet vonj zrelih sadežev, esenca opojnih cvetov, slutnja oddaljenih svetov. Bistvo pa je eno in pri vseh enako – jesenske dišave nam v trenutku polepšajo dan in nas v oblačku dišeče meglice ponesejo tja, kjer je vse mogoče. Naših pet izbranih ženskih in prav toliko moških dišav čaka, da jih odkrijete in spoznate tudi vi!

Delite



Jesenske dišave so lahko sadne, cvetlične ali eksotične. V njih je ujet vonj zrelih sadežev, esenca opojnih cvetov, slutnja oddaljenih svetov. Bistvo pa je eno in pri vseh enako – jesenske dišave nam v trenutku polepšajo dan in nas v oblačku dišeče meglice ponesejo tja, kjer je vse mogoče. Z njimi začnemo in končamo dan, vmes pa nam lepšajo trenutke, ko potrebujemo pobeg od vsakdanje rutine.

Naših pet izbranih ženskih in prav toliko moških dišav čaka, da jih odkrijete in spoznate tudi vi!

Si želite občutek razkošja in samozavesti? Preverite ti dve čudoviti jesenski dišavi, ki sta namenjeni vsem ženskam, ki želijo očarati vse okoli sebe. Gre za dišavi, ki bosta prevzeli vaše čute in poudarili vašo lepoto.

Želite dišavo, s katero boste stopili iz povprečja? Preverite spodnje tri predloge dišav, ki so namenjeni vsem ženskam, ki si upajo več in ljubijo vsakodnevne dogodivščine.


ZANJ:

So vaše priljubljene dišave bolj sveže in ne preveč začinjene? Takšno dišavo lahko izberete tudi za svoj novi jesenski vonj, saj je na voljo kar nekaj parfumov, ki so sveži, a vseeno popolni za hladne, jesenske dni. Oglejte si spodnja predloga.

 

Če pa so vam bolj pri srcu začinjene, sladke, orientalske dišave, smo našli popolne jesenske vonje za vas. Ti parfumi so kombinacija elegance, privlačnosti in prefinjenega stila. Preverite.


VEČ PREDLOGOV:

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava