📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Najljubši jesenski izdelki Spletičk

19.10.20 1430x prebrano

Narava je jeseni prava paša za oči. Ponuja podobe in vonje, ki prekašajo vse letne čase. Naužijte se tega bogastva, predvsem pa poiščite navdih v čudovitih jesenskih barvah. Naravi sledimo tudi Spletičke, zato smo izbrale svoje najljubše jesenske izdelke, ki jih uporabljamo vsak dan!

Delite



Narava je jeseni prava paša za oči. Ponuja podobe, okuse in vonje, ki prekašajo vse letne čase po svoji raznolikosti in barvitosti. Naužijte se tega bogastva, predvsem pa poiščite navdih v čudovitih jesenskih barvah, ko boste naslednjič stali pred ogledalom. Poskusite nekaj novega, bodite drznejši in stopite iz okvirjev. Če boste sledili nareku narave, ste na pravi poti. 

Naravi sledimo tudi Spletičke, zato smo izbrale svoje najljubše jesenske izdelke, ki jih uporabljamo vsak dan!

 

LUCIJA je za jesen 2020 izbrala čudovito orientalsko-cvetlično dišavo Yves Saint Laurent Libre.

Libre v francoščini pomeni "svoboda". Ta dišava vas nagovarja, da svoje življenje živite svobodno in samozavestno. Sami si postavljajte cilje in pogumno premagujte ovire, ki vam jih prinaša življenje. 

Dišava je zavita v čudovito stekleničko s posebnimi detajli, ki jo naredijo še bolj prefinjeno in luksuzno.

 

NIKA prisega na klasične dišave, ki poudarjajo ženstvenost in lepoto. Njena izbira je Carolina Herrera Good Girl.

Good Girl je vonj, poln želje in neomejenosti, začinjen s pridihom iznajdljivosti in igrivosti. 

Moto parfuma, zapakiranega v čevelj z visoko peto, je #goodtobebad. Simbolizira dekle, ki ima svetlo in temno stran. Vendar vedno ostane to kar je - ženska, ki ljubi izzive in dogodivščine.

 

SAŠA je za svoj najljubši izdelek jeseni izbrala NUXE Huile Prodigieuse Florale - novost letošnjega leta.

Vse, kar ženske potrebujemo za nego celega telesa, je Nuxe skril v stekleničko z roza pokrovčkom.  Olje vsebuje sedem 100 % rastlinskih olj, neponovljiva tekstura suhega olja ima svež, nežen cvetlični vonj z notami grenivke, magnolije in mošusa.

 

Ker DANIJELA obožuje izdelke za nego las, je seveda izbrala letošnji hit - OLAPLEX no. 6.

Gre za kremo za glajenje las, ki ukroti naelektrene lase in jih naredi sijoče ter izjemno gladke. Hkrati lase nahrani, navlaži in zaščiti. 

Popolna izbira za jesenske dni.

 

MELISINA najljubša krema skozi celo leto je zagotovo Elizabeth Arden Green Tea

Gre za odišavljeno kremo za telo, ki bo vašo kožo navlažila in nahranila. Narejena je iz mešanice medu in izvlečka zelenega čaja, ki pomagata pomiriti razdraženost ter poskrbita tudi za primerno nego suhe kože. Zaradi svojega čudovitega vonja bo zagotovo postala del vaše vsakdanje nege. Krema, ki prihaja iz zelenega sveta naravne svežine, vas bo navdahnila z energijo, svežino in dvignila vaše počutje.

 

Naša bodoča umetnica ličenja TINA nam je zaupala, da za ličenje najraje uporablja Makeup Revolution London paletke senčil za oči.

S paletkami senčil boste ustvarili popoln dnevni ali večerni izgled. Čudovite paletke vsebujejo mat in sijoča senčila za oči, ki so izjemno pigmentirana, dolgoobstojna in imajo odlično strukturo, zaradi katere je nanos na veke izredno lahek.

 

Vas zanima, kako LAURA skrbi za svoje lase, da so tako močni in sijoči? Njena skrivnost so TIGI izdelki. Predvsem Tigi Bed Head Fully Loaded darilni set, ki vsebuje šampon in balzam za volumen las. 

Popolna izbira za vse, ki želijo v teh jesenskih dneh svojim lasem povrniti zdravje in volumen.

 

TEJA obožuje jesenske večere v udobju svojega doma, kjer si ob prasketanju YANKEE CANDLE sveč privošči skodelico čaja.

Tudi vi svoj dom odenite v čudovit vonj Yankee Candle sveč, ki so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava