📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

NAJBOLJ PRODAJANI PARFUMI NA SPLETIČNI V LETU 2020

21.12.20 3231x prebrano

Leto 2020 se počasi približuje koncu, zato je čas da povlečemo črto in preverimo katere so tiste dišave, ki so se v zadnjih dvanajstih mesecih najbolje prodajale. Če vas zanima kateri so top parfumi leta 2020, berite naprej.

Delite



Letos se je na seznamu top 10 dišav znašlo kar nekaj dišav, ki se lansko leto niso uvrstile v deseterico. Zanimivo je, da so na seznamu le ženske dišave. Verjetno ženske dnevno porabimo malce več parfuma kot moški. ;)

10. MESTO: Toaletna voda Moschino Cheap And Chic I Love Love

Moschino I Love Love je zelo pozitiven vonj, poln ljubezni, sonca in svetlih barv. Parfum je prišel na trg leta 2004. Gre za citrusno dišavo za optimistične ženske. Primerna je za dnevno nošenje, predvsem v spomladanskih in poletnih mesecih.


9. MESTO: Parfumska voda Carolina Herrera Good Girl

Carolina Herrera Good Girl je vonj, poln želje in neomejenosti, začinjen s pridihom iznajdljivosti in igrivosti. Moto parfuma, zapakiranega v čevelj z visoko peto, je #goodtobebad. Simbolizira dekle, ki ima svetlo in temno stran. Vendar vedno ostane to kar je - ženska, ki ljubi izzive in dogodivščine. Njeni prirojeni okusi in prijaznost navdihujejo širšo okolico.


8. MESTO: Parfumska voda Zadig & Voltaire This is Her!

Zadig & Voltaire This is Her! je čudovita, sveža in nevsiljiva dišava. Prinaša vam občutek neomejene svobode in nežnosti. Gre za nežno, lesno dišavo z začinjenimi notami. Dišava je popolna za nošenje v hladnejših mesecih.


7. MESTO: Parfumska voda Roberto Cavalli Paradiso

Roberto Cavalli Paradiso je lesna dišava s pridihom sredozemskega vzdušja, ki jo dopolnjuje mešanica sadnih cvetov. Takoj boste začutili vonj po bergamotki, limoni in mandarini. Svežino dopolnjuje nežen vonj jasmina s pridihom bora in lovorja. Gre za čudovito dišavo, kjer klasične note dopolnjujejo nenavadni toni.


6. MESTO: Toaletna voda GUESS Seductive

Guess Seductive je cvetlično-sadna dišava z lesnim podtonom. Leta 2010 jo je za modno blagovno znamko Guess ustvaril francoski proizvajalec parfumov Veronique Nyberg. Primerna je za nošenje v spomladanskem in jesenskem času.


5. MESTO: Toaletna voda Bvlgari Omnia Crystalline

Prav tako kot naravni kristal, toaletna voda Bvlgari Omnia Crystalline v sebi skriva številne raznolike plasti – dišeče tone, ki skupaj ustvarjajo njen izviren in edinstven vonj – nežen in občutljiv, kot dotik cvetnih listov. Lansirana je bila leta 2005. Primerna je za dnevno nošenje in posebne priložnosti.


4. MESTO: Parfumska voda Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme

Predstavljamo vam Roberto Cavalli Roberto Cavalli Pour Femme. Intenziven vonj je poln čutnosti in očarljivosti, ki lahko poudari magično privlačnost, ki je skrita v vas. Sledite usodi s to čudovito parfumsko vodo.


3. MESTO: Parfumska voda ESCADA Magnetism

Dišava Escada Magnetism bo vašo kožo ovila v sveže orientalske akorde zelenih listov, slastne frezije, romantičnega jasmina in mandljevega cveta. Gre za sadno-sladko dišavo z orientalskim pridihom. Popolna za dnevno nošenje.


2. MESTO: Toaletna voda Dolce&Gabbana Light Blue

Dolce&Gabbana Light Blue je odlična, osupljiva in kultna toaletna voda, ki je edinstvena kot radosti življenja. Na trg je prispela leta 2001 in od takrat naprej vztraja na lestvici top 10 parfumov. Gre za sadno-cvetlično dišava s citrusnim pridihom


1. MESTO: Parfumska voda Lacoste Pour Femme

Lacoste Pour Femme je izrazita, ostra, cvetlično-sveža dišava. Dišava je naravno elegantna, športna in izjemno udobna. Gre za odlično in bogato žensko dišavo, ki napolni z energijo in stimulira. Je enostavna moderna kreacija, ki evocira čisto privlačnost. Lacoste pour Femme je bila ustvarjena za žensko, ki v sebi nosi skrito mikavnost; za žensko, ki si upa pokazati svoja čustva in deliti svoje občutke.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava