📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

KAKO PODALJŠATI OBSTOJNOST DIŠAVE?

15.02.21 1579x prebrano

Dišave so nepogrešljiv dodatek vsake ženske in vsakega moškega. Dišave razkrivajo našo osebnost in so sestavni del naše vizualne podobe. Si želite, da bi vam dišeči oblak sledil čez cel dan, ne le prvih nekaj ur po nanosu? Preverite naše nasvete kako podaljšati vonj dišave, da bo čez dan trajala dlje.

Delite



Obstojnost dišave je v prvi vrsti odvisna od pH-ja vaše kože. Ker na pH žal ne moremo vplivati (vsaj ne v veliki meri), smo za vas pripravili nekaj trikov s katerimi boste božansko dišali čez cel dan.

LOSJON KOT PODLAGA

Podobno kot ličila, tudi dišave potrebujejo podlago, da bodo na nas zdržale dlje časa. Dišeče sestavine bolje reagirajo z navlaženo in "mastno" kožo, saj na suhi koži hitreje izparijo. Prav zato se pred nanosom dišave priporoča uporaba losjona za telo (najboljše z istim vonjem kot parfum, ki ga boste nanesli). 
Moški lahko pred nanosom parfuma uporabite balzam po britju in ga naneste na predel vrata.

Super izbira so darilni seti, ki vsebujejo dišavo, gel za prhanje in/ali losjon za telo iz iste linije. Preverite naše favorite:


KAM NANESTI DIŠAVO?

Dišava bo trajala dlje (hkrati se bo lepše razvila), če jo boste nanesli na najtoplejša mesta na telesu. Najboljša mesta za nanos so tista, kjer je koža najtanjša (vrat, za ušesi, notranja stran roke, na zapestjih, za koleni).

Dišeči navdušenci priporočajo, da dišavo nanesete na 4 mesta: za levim in desnim ušesom, na sprednjo in zadnjo stran vratu. Tako boste vedno obkroženi z dišečim oblačkom.

 

 

ZLATO PRAVILO: NIKOLI ne nanesite dišave na zapestja in podrgnite z njimi! S tem boste razbili molekule dišave in odstranili dišavo s kože.

 

 

DIŠEČI NASVET: Na mesta, kamor boste nanesli dišavo, namažite malce vazelina. ;) 


PRAVILNA HRAMBA DIŠAV

Kje shranjujete svoje dišave? V kopalnici na polički, v spalnici v predalu? Pravilna hramba je še en dejavnik kako bo dišava svojo obstojnost obdržala.

Izpostavljenost soncu in toploti lahko privede do spremembe sestavin v dišavi, kar pomeni spremembo v vonju in obstojnosti. Dišave zato NIKOLI ne shranjujte v kopalnici, kjer je izjemno vlažno, ali na polički, na katero sije sonce. Dišave je najbolje imeti shranjene v predalu ali na temni polički, na sobni temperaturi (med 12 °C in 22 °C).


Upamo, da boste s temi preprostimi pravili lahko še malce dlje uživali v kapljicah svojega najljubšega vonja.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava