📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Spletičke smo izbrale ...

22.02.21 1770x prebrano

Pomlad je že skoraj tu, zato smo se punce na Spletični odločile, da pobrskamo po svojih poličkah in z vami delimo svoje najljubše pomladne izdelke. Vas zanima, kateri so tisti izdelki, ki nam lepšajo vsak dan? Odkrijte jih z nami!

Delite




Lucija je tista, ki vedno spremlja novosti v dišečem svetu parfumov. Te novosti tudi ne smejo manjkati na njeni polički. ;) Njena najljubša dišava je trenutno Yves Saint Laurent Libre Intense, ki je orientalska fougere dišava iz leta 2020. Osvojila vas bo s svojimi prefinjenimi notami in neverjetno obstojnostjo.

Teja uživa v prižiganju dišečih svečk Yankee Candle, saj vsak prostor odišavijo s čudovitim vonjem, ki jo odpeljejo v druge kraje. Yankee Candle sveče so narejene iz najboljših sestavin in naravnih ekstraktov dišav. Izbirate lahko med številnimi vonji: od svežih, cvetličnih, sadnih do sladkih in božičnih vonjev.

Vas zanima Laurina skrivnost za sijoče in bujne lase? Batiste suhi šamponi seveda. :P Batiste suhi šamponi se prilagajajo vašim lasem, z njih odstranijo maščobo ter lasem nudijo volumen in sijaj. Suhi šamponi vsebujejo posebne dišave, da lasje izgledajo in dišijo odlično. Rešitev v zadnjem trenutku! ;)

Saša je izbrala parfumsko vodo Giorgio Armani Sì Passione, ki jo krasi čudovita rdeča steklenička s črnim, elegantnim pokrovčkom. Dišavo navdihuje očarljiva, a močna dama z neodvisno dušo. Gre za sadno-sladko dišavo, ki je izjemno obstojna in popolna za nošenje skozi celo leto. 

Tina za popoln videz rada poudari svoje ustnice. Včasih s svetlimi, naravnimi, drugič z rdečimi, temnimi odtenki. Šminka, ki jo je res prepričala, je Maybelline Superstay Matte Ink, saj ponuja vse odtenke, ki jih potrebujete za dnevno ali večerno ličenje. Hkrati pa je izjemno obstojna, saj na ustnicah ostane do 16 ur.

Melisa ve, da je kvalitetna nega obraza nujno potrebna za sijočo kožo brez nepravilnosti. Njena najljubša znamka je REN Clean Skincare, ki je namenjena vsem tipom kože. Znamka je izjemno ekološko osveščena, saj so embalaže narejene iz recikliranih materialov, sestavine pa prihajajo iz trajnostnih virov.

En izmed ključnih korakov pri negi obraza je seveda tudi kvaliteten serum za obraz. Nika največkrat poseže po obnovitvenem serumu za obraz Estée Lauder Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II, ki preprečuje nastanek gubic, zmanjša znake staranja, kožo pa nahrani in navlaži. Adijo gubice!

Danijela vedno prisega na klasike – med dišavami, kot tudi med izdelki za nego telesa. Prav zato je njen najljubši izdelek za nego celega telesa NUXE Huile Prodigieuse olje za telo. Vendar ga je letos zamenjala za še bolj dišečo različico Floral, ki vsebuje svež, nežen cvetlični vonj z notami grenivke, magnolije in mošusa.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava