📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

NAJLEPŠA DARILA ZA NAJPOMEMBNEJŠE ŽENSKE V VAŠEM ŽIVLJENJU

22.02.22 1489x prebrano

Na dan žena je vsa pozornost namenjena predstavnicam ženskega spola in prav je, da jih razveselite z malo pozornostjo in veliko ljubezni. Ne veste, kaj bi podarili najpomembnejšim ženskam v vašem življenju? Za vas imamo super ideje.

Delite



Pogumne, borbene in vztrajne. Nežne, ljubeznive, polne razumevanja in sočutja. Vse to smo ženske! 


ZA ŽENO

Svojo ženo najbolje poznate. Poznate njene interese, hobije in želje. Zato ji podarite darilo, s katerim se bo na ta dan počutila res posebno.

Saj veste kaj pravijo: Happy wife, happy life. :)

PRIPOROČAMO:


ZA MAMO

Čeprav smo včasih več sto kilometrov narazen, je v mislih vedno z nami. Matere si zaslužijo izjemno spoštovanje, nepopisno veliko ljubezni in darilo, ki jo bo vedno spominjalo na nas.

PRIPOROČAMO:


ZA PUNCO/PARTNERKO

Ji želite pokazati koliko vam pomeni in kako vam je všeč njena družba? Morda je še ne poznate dovolj in ne veste, česa si želi? Važen je namen, zato bo v vsakem primeru vesela vaše pozornosti. Vseeno pa vam priporočamo nekaj izdelkov, s katerimi zagotovo ne boste zgrešili.

PRIPOROČAMO:


ZA BABICO

Podarite ji nekaj, kar jo bo spominjalo na njeno mladost in kar ji bo narisalo nasmešek na obraz. 

PRIPOROČAMO:


ZA PRIJATELJICO

Malenkost, s katero boste prijateljici pokazali kako jo spoštujete in ste ji hvaležni, da jo imate v življenju.

PRIPOROČAMO:


Super ideja za darilo so darilni seti, ki jih lahko najdete TUKAJ.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava