📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

TOP 10 NUXE IZDELKOV

15.03.21 2312x prebrano

NUXE za svoje izdelke uporablja le naravne sestavine - v izdelkih ni parabenov, mineralnih olj in surovin živalskega izvora. Naravna kozmetika je primerna tudi za občutljivo kožo in pomaga pri težavah s kožo (ekcem, akne in staranje kože). Privoščite si izdelke NUXE, ki vas bodo očarali s svojim razkošjem in naravnimi sestavinami, hkrati pa bodo vašo kožo naredili zdravo in sijočo. Vas zanima, kateri so tisti izdelki brez katerih res ne moremo? Preverite.

Delite




 

Nuxe Huile Prodigieuse je večnamensko suho olje, bogato z dragocenimi olji, ki zagotavljajo intenzivno hidracijo, potrebno za zelo suho kožo. Globoko neguje in ščiti kožo in lase. Koža se hitreje regenerira, lasje pa so močnejši in polni bleščečega sijaja.

Njegova dišava z notami cvetov pomarančevca, magnolije in vanilije in edinstvena suha tekstura brez silikona nas zasvojita in obljubljata resnično čudežno izkušnjo.

Aktivne sestavine iz 7 dragocenih rastlinskih olj:

tsubaki olje z antioksidacijskim delovanjem in anti-age učinkom,
olje sladkega mandlja, ki mehča,
olje kamelije poskrbi za vlaženje,
borečevo olje deluje proti gubam,
lešnikovo olje pomirja,
olje makadamije hrani,
arganovo olje, ki ima lastnosti obnavljanja.


 

 

 

Krema za roke in nohte Nuxe Reve de Miel intenzivno neguje, obnovi in navlaži kožo na rokah. 

Bogata sestava ščiti kožo pred izsušitvijo. Po uporabi bo koža mehka in celovito navlažena.


 

Nuxe Prodigieux Shower Oil je nežno olje za prhanje, ki neguje kožo in odstranjuje vso umazanijo. Kožo pusti mehko na dotik in prijetno dišečo.

Olje za prhanje vsebuje mandljevo olje, ki neguje kožo in dišavo Huile Prodigieuse®, ki vsebuje cvet pomarančevca, magnolije in vanilije.

Ne vsebuje sulfatov ali parabenov.


 

 

NUXE Body Care 24HR Moisturising Body Lotion je vlažilen losjon za telo in je popoln za suho kožo. Hitro se vpije in koži daje žametno mehkobo ter celodnevno zaščito. Izdelek je brez parabenov in vsebuje 94% sestavin naravnega izvora.

Losjon je sestavljen iz pšeničnih in lesnih izvlečkov, ki zagotavljajo takojšno in dolgotrajno hidracijo. Vsebuje mandljevo in sončnično olje, ki nadomestita vlago v koži in cvetni listi mandljevca, pomarančevca, ki pomirjata in mehčata kožo.


 

 

 

Vlažilna krema Nuxe Creme Fraiche de Beauté 48HR prinaša takojšnjo hidracijo kože do 48 ur. 

Bogata formula pomaga kožo globoko vlažiti in preprečuje izgubo vlage. Pomirja kožo in jo varuje pred škodljivimi vplivi okolja. Vaša koža bo dobila svež in mladosten videz.


 

NUXE Creme Prodigieuse Boost Multi-Correction Eye Balm Gel z vsebnostjo kofeina in jasmina prinaša vašim očem takojšnje olajšanje. Enostavno se spopada s podočnjaki, oteklinami pod očmi in zabuhlimi vekami.

Glavne značilnosti kreme so:
kožo takoj navlaži in neguje,
vsebuje 91,8% sestavin naravnega izvora,
ima antioksidativne učinke, ščiti občutljivo kožo očesnega območja pred prostimi radikali,
vidno mehča in posvetli kožo ter daje očem mladosten videz,
ima subtilen vonj jasmina, roza liči in belega lesa,
primerna za vse tipe kože.


 

 

NUXE Aquabella Beauty-Revealing Moisturizing Emulsion vlažilna emulzija za obraz je namenjena mladi problematični koži. 

Obogatena je z ekstrakti vodne lilije in kompleksom Natural Blur (oves, leča in nasturski izvlečki), ki kožo navlažijo in zmehčajo. Emulzija je obogatena tudi s svežim cvetličnim vonjem. S to vlažilno emulzijo bo vaša koža sveža in lepa.


 

Nuxe Body Long Lasting deodorant odlično ščiti kožo pred potenjem. 

- Ne pušča belih sledi. 

- Nežna formula je primerna tudi za občutljivo kožo. 

- Odlično ščiti kožo čez dan. 

- Po uporabi bo koža zaščitena in sveža.


 

 

Moška koža ima, prav tako kot ženska, svoje specifične potrebe, zato je znamka Nuxe ustvarila izdelek, ki zadostuje vsem potrebam moške kože. 

Gel za prhanje 3v1 Nuxe Men Multi-Use je primeren za lase, obraz in telo. Vsebuje 95 % sestavin naravnega izvora in vsebuje ekstrakte hrasta in gabra, zaradi česar ima začinjeno lesno aromo.

Primeren je za vse tipe moške kože, vključno z občutljivo.


 

 

Nuxe Reve de Miel Honey je izjemno hranljiv balzam, ki vsebuje naravna olja, med in propolis, ki bo pomagal obnoviti suhe in razpokane ustnice. 

Vlažilen balzam z vonjem grenivke jih bo zmehčal in jim dal zdrav videz. 

Vsebuje akacijev med, ki pomaga pri zdravljenju suhe kože in razstrupljanju, karitejevo maslo z vlažilnimi in zdravilnimi lastnostmi, grenivkin sok, redka olja in vitamin E.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava