📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Kozmetika za lase MOROCCANOIL

06.04.21 2008x prebrano

Zdravi, svetleči in gladki lasje so želja vsake ženske in vsakega moškega. Ker pa žal vsi nismo bili rojeni z bujnimi lasmi, imamo za vas super rešitev! Že nekaj kapljic kozmetike Moroccanoil dela čudeže.

Delite



 

Izdelki Moroccanoil vsebujejo arganovo olje, zaradi česar so lasje močni in izjemno sijoči. Njihovi izdelki so malce dražji, vendar je njihova kvaliteta resnično izjemna. Le nekaj kapljic »tekočega zlata« na konice je dovolj, da bodo vaši lasje sijoči in gladki. 

Moroccanoil izdelki so idealni za suhe in poškodovane lase, saj jih nahranijo od zunaj in od znotraj.


Predstavljamo vam nekaj njihovih izdelkov: 

MOROCCANOIL smooth
ŠAMPON

 

Šampon učinkovito umije lase in lasišče, jih nahrani, zgladi  in jim povrne sijaj.

MOROCCANOIL HYDRATION Weightless
MASKA ZA LASE

 

Maska za lase je ključna za sijoče in zdrave lase. Morrocanoil Hydration Weightless maska lase intenzivno navlaži, jih obnovi in zagotavlja čudovit lesk.

MOROCCANOIL TREATMENT
OLJE ZA LASE

 

Olje nudi celovito nego las, saj zaradi svoje sestave lase naredi bolj močne, jih ščiti pred zunanjimi vplivi in jih naredi sijoče in mehke. Uporabljate ga lahko na suhih ali mokrih laseh.

Moroccanoil Finish
Lak za lase

 

Lak za lase vsebuje arganovo olje za bleščeč sijaj. Lase naredi mehke in sijoče, ter jih dobro fiksira. Zagotavlja dolgoobstojno pričesko naravnega videza in je odporen proti vlagi.

Moroccanoil Color Complete

Balzam za lase 250 ml

 

Balzam lase nežno ščiti ter pri tem zagotavlja dolgotrajno regeneracijo in zaščito pred bledenjem barve.

Moroccanoil Dry Shampoo Dark Tones

Suhi šampon 65 ml

 

Suhi šampon je primeren za temne odtenke las. Takoj osveži in prijetno odišavi lase brez uporabe vode in sušilca za lase. Vpija umazanijo in odvečen sebum ter vsebuje arganovo olje, ki lase navlaži in neguje.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava