📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Izjemni izdelki za lase Kérastase

14.06.21 859x prebrano

Kozmetika Kérastase je vodilna na področju nege las. Inovativna kozmetika je bila sprva namenjena le prestižnim frizerskim salonom, danes pa jo posamezniki lahko uporabljajo tudi doma. Glavne linije kozmetike Kérastase vam bomo predstavili v tem članku, da boste lažje izbrali pravo zase.

Delite



 

Gre za izjemno luksuzno kozmetiko za lase, ki je na trgu prisotna že od leta 1964.

Izdelki za nego las so edinstveni, moderni in vsebujejo revolucionarne sestavine za različne tipe las. Kozmetika Kérastase ponuja različne kozmetične linije, zato lahko vsak posameznik najde program nege, ki najbolje ustreza njegovemu tipu las. 


NUTRITIVE - za suhe lase

Linija je namenjena negi suhih in občutljivih las. Po uporabi izdelkov Nutritive so lasje prožni, sijoči in izjemno mehki. Personalizirani izdelki negujejo različne tipe las: izjemno suhe, srednje suhe in rahlo suhe.


DISCIPLINE - za neukrotljive lase

Izdelki Discipline zgladijo še tako neukrotljive lase. Linija je namenjena vsem, ki imajo težave z oblikovanjem las.
Vsem s skodranimi lasmi bo ta linija pomagala pri definiranju kodrov, če pa so vaši lasje ravni ali valoviti (ter pogosto naelektreni), bodo po uporabi te linije vaši lasje gladki in sijoči.


Linija je namenjena poškodovanim in izjemno šibkim lasem. Izdelki okrepijo notranjo strukturo oslabljenih las - povrnejo moč in okrepijo vlakna. Po uporabi so lasje močni od korenin do konic.


Curl Manifesto - ZA VALOVITE IN SKODRANE LASE

Gre za vrhunsko profesionalno nego za vse skodrane in valovite lase. Vsebuje vlažilen Manuka med in Ceramide, ki zagotavljajo popolno kombinacijo, ki lase vlaži, definira in jim daje moč.


Spécifique - nega lasišča

Linija podpira zdravje lasišča in rešuje različne težave, kot so občutljivost lasišča, srbečica, prhljaj, izpadanje las in mastenje las pri korenu. Izdelki so zasnovani tako, da skrbijo za uravnoteženost lasišča in čudovit izgled las.


Elixir Ultime - ZA SIJOČE LASE

Gre za ikonično nego, ki lase naredi izjemno sijoče in gladke. Z močjo dragocenih olj, ki so srce teh izdelkov, bodo vaši lasje močni, zdravi in neverjetno sijoči.


Blond Absolu - ZA SVETLE LASE

Nabor izdelkov, ki jih mora uporabljati vsaka svetlolaska! Edinstvena kombinacija močne hialuronske kisline in cvetov planike globoko neguje vlakna las in nevtralizira rumene tone.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava