📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

JUNIJ, mesec ponosa

30.06.21 895x prebrano

Mesec junij je znan tudi kot mesec ponosa (Pride Month) in je namenjen sprejemanju, enakosti in praznovanju ter ozaveščanju o vprašanjih, ki vplivajo na LGBTQ+ skupnost. Simbol meseca ponosa je mavrica, zato smo Spletičke izbrale 6 dišav, ki simbolizirajo 6 barv mavrice.

Delite



Prav tako poziva ljudi, naj se spomnijo, kako škodljiva je bila (in je še vedno lahko) homofobija.

Ponos je v tem, da ste ponosni na to, kdo ste, ne glede na to, koga imate radi.

Simbol meseca ponosa je mavrica – njene barve simbolizirajo raznolikost skupnosti in "spekter" človeške spolnosti in spola. Vsaka barva zastave ponosa ima drugačen pomen in vsaka barva predstavlja pomembno vrednoto skupnosti.


 

 

Rdeča v zastavi predstavlja življenje in strast med številnimi kulturami. 

Tudi parfumska voda Giorgio Armani Sì Passione uteleša strast in ljubezen ter privlači samozavestne osebe, ki natančno vedo, kaj hočejo!

 

 

Oranžna predstavlja zdravljenje skozi zabavo in praznovanje, ki sta pravzaprav zdravilni dejavnosti. 

Kje drugje bolj uživamo kot poleti na vročem soncu. Mojstrsko sestavljena kompozicija dišave Giorgio Armani Sun di Gioia nas vabi, da se prepustimo poletni zabavi in uživamo v tej harmonični mešanici naravnih sestavin.

 

 

Rumena deluje kot sijoče in svetlo središče zastave. Spodbujala naj bi nove ideje in zamisli, hkrati pa je simbol samozavesti in neodvisnosti.

Prav takšna je dišava Yves Saint Laurent Libre. V jeziku ljubezni, francoščini, libre pomeni svoboda, zato je dišava namenjena vsem močnim, samozadostnim in neodvisnim osebam!

 

 

V naravi je veliko zelene – narava je zdravilno mesto, zelena barva pa je povezana z blaginjo in rastjo.

 Parfumska voda Roberto Cavalli Gemma di Paradiso je dišava navdihnjena z atmosfero amazonskega tropskega gozda, ki leži blizu smaragdnih rudnikov. Zasnovana je za čutne osebe, ki se rade sproščajo v senci palmovih listov.

 

 

Modra barva simbolizira spokojnost, saj je znana kot sproščujoča barva, ki pomirja telo in duha. 

Toaletna voda Dolce&Gabbana Light Blue vas bo v trenutku popeljala na mirne in širne sicilijanske plaže, polne svežega vetriča ter modrega neba in morja. V vas se bosta v trenutku naselila notranji mir in spokojnost.

 

Zadnja barva, vijolična, predstavlja duha. Vijolična je pogosto prepoznana kot kraljevska barva, ki sama po sebi označuje ponos ter nas povezuje z duhovnim področjem. 

Tudi naša zadnja izbira, parfumska voda Giorgio Armani My Way, nas vabi, da raziščete vse širine sveta, za obzorjem in še dlje, hkrati pa nas opozarja, da moramo ostati zvesti sami sebi, ponosno in samozavestno stati za svojimi besedami in početi stvari po svoje oz. My Way.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava