📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Testiramo ličila: Senčila, pudri in šminke pod drobnogledom

08.07.21 817x prebrano

Kateri puder nam zagotavlja popoln videz od jutra do večera? Kako nanesti šminko, da bo več ur obstojna? In kako izbrati popolno poletno paletko senčil za oči? Ana, Nika in Teja so za vas preskusile omenjena ličila.

Delite



Naše lepotne strokovnjakinje so za vas preskusile omenjena ličila in vam predstavljajo svoje ugotovitve. 

Nika svetuje

Estée Lauder Double Wear Stay In Place

 

Podlaga že v minimalni količini odlično prekrije vse nepravilnosti. Všeč mi je matiran finiš, ki zelo ustreza moji mastni koži. A prav zaradi tega je za suho kožo preveč »težka«, zato je potrebna res dobra predhodna priprava kože. Odlikuje jo odlična obstojnost.

Makeup Revolution London Superdewy Skin Tint

 

Tekoča podlaga je zelo lahkotna in je skoraj ne čutim na koži. Ponuja lahko prekrivnost in pri neproblematični koži lepo poenoti polt. Za kožo, nagnjeno k nepravilnostim, pa je prekrivnost malce prešibka. Na mastni koži jo je za daljšo obstojnost potrebno malce bolj zafiksirati s pudrom v prahu ali v kamnu. Podlaga je idealna za poletje, saj prinaša svež in sijoč videz.

Max Factor Facefinity 3 in 1

 

Podlaga ponuja srednjo prekrivnost, saj se jo lahko nanaša v več plasteh. Všeč mi je, da deluje zelo naravno in lahkotno. Podlaga je primerna za vse tipe kože in poskrbi za naraven sijaj. Le na nekaterih mestih se mi je »potopila« v gubice.


Ana svetuje

TheBalm Meet Matt(e) Nude Eyeshadow Palette

 

Paleta stavi na »hladne« odtenke in zato so vsa senčila matirana. Zelo dobro so pigmentirana, obstojna, lepo se mešajo in primerna so za vsakodnevno ličenje. 

Makeup Revolution London Re-loaded
 

Vedno znova sem presenečena nad kvaliteto njihovih palet. Testirana ima res čudovite odtenke, kot nalašč za poletje. Senčila so lepo pigmentirana, zato je moja prva izbira.

L´Oréal Paris Paris Electric Nights
 

Paleta navduši že na prvi pogled in sicer z lično embalažo. Tudi izbira barv je super in matirana senčila se res lepo mešajo. Malo slabše so kovinske barve, predvsem modra, ki se precej težko zabriše.


Teja svetuje

Šminka BOURJOIS Paris Rouge Edition Velvet 

 

Šminka je, kljub mat finišu, lahka in prijetno sede na ustnic ter se ne razmaže. V primerjavi z ostalima dvema je najmanj prekrivna in zato je potreben večkratni nanos.  

Šminka L´Oréal Paris Rouge Signature 

 

Šminka je od vseh treh najbolj prekrivna in pigmentirana. Ima zelo natančen aplikator, ki omogoča preprost nanos. Zelo je obstojna.

Šminka Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture Vinyl Cream

 

Šminka ima zelo natančen aplikator in poskrbi za izredno svetleč finiš. Njena tekstura je precej kremna, zato od vseh treh šmink najbolj navlaži ustnice. Žal ni obstojna in se lahko hitreje razmaže.  

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava