📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Ziaja, Weleda in Piz Buin

20.07.21 888x prebrano

Kaj je skupno znamkam Ziaja, Weleda in Piz Buin? Vse tri ponujajo odlične izdelke za nego kože. Predstavili vam bomo posamezne znamke in njihove najboljše izdelke. Izbor najboljših je bil seveda izjemno težek, saj imajo vse tri izjemno kvalitetne izdelke.

Delite




Ziaja je poljska znamka izjemno kvalitetne kozmetike, ki vsebuje učinkovite sestavine za nego obraza, telesa in las. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989, njihov najbolj znan izdelek med mnogimi je zagotovo njihov prvi izdelek - Ziaja Natural Olive dnevna krema za obraz.

 

 

Lastnosti Ziaja izdelkov:
- minimalistični izgled embalaže,
- izdelki niso testirani na živalih (cruelty free izdelki),
- izdelki vsebujejo naravne sestavine,
- imajo izjemno ugodne cene,
- lansirali so različne linije izdelkov za različne starostne skupine in specifike kože.

 

Fun Fact: Znamka Ziaja je dobila ime po imenu svojih ustanoviteljev - Aleksandri in Zenonu Ziaja.

ZIAJA

NATURAL OLIVE

DNEVNA KREMA ZA OBRAZ

Vlažilna krema za suho, normalno in dehidrirano kožo bazira na olivnem olju, ki hrani, obnavlja in vlaži kožo.
Na voljo je tudi različica z UV filtrom.

ZIAJA

LEMON CAKE SUGAR BODY SCRUB

PILING ZA TELO

Obožujete vonj peciva z limono? Najbolj znan piling na trgu s pomočjo sladke teksture uspešno odstranjuje vse odmrle delce kože. Koža je po uporabi mehka in dišeča.

ZIAJA

GOAT´S MILK

LOSJON ZA TELO

Losjon za telo kožo intenzivno neguje in jo obnavlja. Losjon je popoln za suho kožo, saj jo, zahvaljujoč kozjemu mleku, globinsko nahrani in navlaži.
 


Weleda je ena izmed večjih nemških znamk, ki izdeljujejo izdelke iz naravnih sestavin. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1921 kot farmacevtski laboratorij z lastnim vrtom, kjer so gojili zdravilne rastline. Sčasoma je znamka postala svetovno znan sinonim za zdravje in lepoto. Cilj znamke je vspostaviti usklajenost med človekom in naravo.

Lastnosti Weleda izdelkov:
- 100 % certificirani naravni izdelki,
- izdelani so izključno iz naravnih sestavin,
- so brez umetnih konzervansov, brez mineralnih olj, parabenov, silikonov, umetnih dišav in PEG,
- večina sestavin za izdelavo izdelkov prihaja od proizvajalcev, ki spoštujejo načela ekološke pridelave,
- izdelki niso testirani na živalih (cruelty free).

WELEDA SKIN FOOD

DNEVNA KREMA ZA OBRAZ

Najbolj prodajani Weleda izdelek!

Weleda Skin Food je dnevna krema, ki daje udobje suhi in zelo suhi koži že od leta 1926. Lahka tekstura se hitro vpija in vsebuje organsko sončnično olje, ekstrakte mačehe, kamilice in ognjiča. Bogata nega za grobo kožo obraza, rok in nog.

WELEDA BABY CALENDULA WEATHER PROTECTIVE BALM

DNEVNA KREMA ZA OBRAZ

Ta krema je izjemno učinkovita v mrzlih, zimskih dneh, saj izboljšuje zaščitno plast na koži obraza in rok. Vsebuje ekološko mandljevo olje, hranilen lanolin in pomirjajoč izvleček ekološkega ognjiča.
 

Weleda Arnica Massage Oil

OLJE ZA TELO

Masažno olje je odlično pred ali po športni aktivnosti, za ogrevanje ali počasnejše ohlajanje mišic. Vsebuje sončnično, olivno olje, arniko in brezo, ki kožo zgladijo ter izboljšajo njeno elastičnost in čvrstost. 
 


Piz Buin je odlična znamka izdelkov za zaščito pred soncem in nego po sončenju. Podjetje se osredotoča na razvoj vrhunske kozmetike, ki skrbi za nego kože. Spadajo med pionirje zaščite kože z SPF zaščito, bili pa so tudi eni prvih, ki so predstavili vodoodporne izdelke za sončenje.

Fun Fact: Blagovna znamka PIZ BUIN je dobila ime po istoimenski gori, ki se razprostira na meji Avstrije in Švice. Ustanovitelj te blagovne znamke je bil zagrizen planinec, ki se je med vzpenjanjem na to goro soočil z močnim sončnim sevanjem, nato pa se je odločil, da bo ustvaril kremo za sončenje, ki bo kožo zaščitila tudi v ekstremnih razmerah.

PIZ BUIN Mountain
Zaščita za obraz proti soncu in vetru

Izredno lahka krema za obraz s SPF 50 ščiti kožo pred škodljivimi sončnimi žarki in zagotavlja potrebno hidracijo čez dan. Ščiti kožo obraza pred neugodnimi vremenskimi razmerami.

 

PIZ BUIN Tan & Protect Tan Intensifying Sun Lotion

Zaščita pred soncem za telo

 Losjon vam omogoča, da kožo zaščitite pred soncem in hkrati podvojite hitrost naravnega procesa porjavitve. Vašo kožo bo zaščitil pred opeklinami, hkrati pa ji bo dal čudovit sijaj. Vsebuje vitamin E, ki ščiti in neguje kožo, hkrati pa zagotavlja bogato vlaženje

PIZ BUIN After Sun Soothing & Cooling
Vlažilni losjon po sončenju

Vlažilni losjon vsebuje kompleks za intenzivno hlajenje in pomirjanje kože po sončenju. Daje občutek svežine, krepi in podaljšuje porjavelost kože, ter jo obnavlja in neguje. Preprosto se nanese in za seboj ne pusti mastnih sledi.
 

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava