📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Lahki poletni pudri z SPF faktorjem

27.07.21 1266x prebrano

Visoke temperature, znoj, vlaga ... Vse to nas spremlja v poletnih mesecih, vendar pa se vseeno marsikdo ne želi odreči ličilom in popolni podlagi na obrazu. Poleti priporočamo uporabo BB in CC krem. Za vse tiste, ki želite malce več prekrivnosti tudi v poletnih mesecih, pa smo izbrali naše poletne favorite.

Delite



Da bi se izognili "topljenju ličil" z obraza, zamašenim poram, draženju in srbenju, moramo izbrati lahke, poletne podlage, ki bodo naš obraz polepšale. Mi vam bomo pomagali najti popoln puder za poletje, ki vam ne bo povzročil zgoraj napisanih težav. 

Poleti priporočamo uporabo BB in CC krem, saj so kombinacija pudra (prekrivnost) in kreme za obraz (nega kože). Vse o BB in CC kremah si lahko preberete TUKAJ.

Pomembnost zaščite pred škodljivimi sončnimi žarki so prepoznala številna kozmetična podjetja, zato ima čedalje več pudrov in BB krem tudi zaščitni faktor SPF. SPF, ki ga uporabljamo danes, jutri in vsak dan, bo našo kožo ohranil mlado čez 10ali20l et. Zato imajo vsi naši favoriti tudi SPF zaščito. 
POMEMBNO! Ne pozabite pod puder nanesti še zaščitne kreme za obraz z visokim SPF faktorjem (vsaj 30), saj le zaščita v pudru NI dovolj!


L´ORÉAL PARIS
TRUE MATCH

True Match puder zagotavlja 24h hidracijo kože zahvaljujoč vlažilnemu kompleksu, ki ga sestavljajo hialuronska kislina, glicerin in ekstrakt Aloe Vere, ki vsebuje vitamin E. Ima srednjo prekrivnost in se popolnoma zlije z vašim tenom in podtonom kože.
Popoln je za vsakodnevno nošenje, vendar ga lahko plastite, da dobite bolj prekriven videz.

Vsebuje SPF 17.


VICHY DERMABLEND™ 3D CORRECTION

Vichy puder vsebuje kombinacijo aktivnih sestavin, ki so obogatene s salicilno kislino, ki zmanjšuje nepravilnosti na koži.
Puder je super izbira za vsak dan, saj poenoti ten kože in daje mat videz, brez občutka maske na obrazu.

Primeren je za vse tipe kože, še posebej pa za tiste, ki imajo mastno kožo, nagnjeno k aknam.
Vsebuje SPF 25.


MAC
STUDIO WATERWEIGHT

Klasika med tekočimi pudri. Je vlažilen in izjemno hranilen tekoči puder, ki ima zelo lahko gel teksturo. Ima lahko do srednjo prekrivnost, vendar je izjemno obstojen in daje obrazu svež videz.

Vsebuje SPF 30 zaščitni faktor. 

P.S. Od zdaj lahko MAC izdelke najdete tudi na Spleticna.si. Preverite TUKAJ.

REVLON COLORSTAY

Zagotovo je ta puder en izmed najboljših, ko govorimo o drogerijskih ličilih. Resnično je dolgoobstojen, lahke teksture in daje čudovit občutek na koži.

Najdete ga lahko v dveh različicah:
- za suho do normalno kožo,
- za mešano do mastno kožo.

Vsebuje SPF 20 zaščito.


ESTÉE LAUDER
DOUBLE WEAR STAY IN PLACE

High End Double Wear Stay In Place puder ni najboljša poletna, dnevna opcija za puder, saj zna biti malce pretežek, vendar se lahko pohvali z odpornostjo proti vlagi, visokim temperaturam in znojenju.

Značilnosti, ki ga delajo popolnega za večerno nošenje poleti so:
- ima srednjo do izjemno visoko prekrivnost,
- je dolgoobstojen,
- ne maši por in ne suši kože,
- vsebuje SPF 10 faktor.

Več pa si lahko preberete TUKAJ.


Puder, ki zagotovo ne spada v kategorijo lahkih, poletnih pudrov, vendar si zasluži mesto v tem članku, je Dermacol Make-Up Cover SPF30. Ta puder ni lahek, vendar je vodoodporen in ima zaščitni faktor SPF 30. Za vsakodnevno nošenje v poletnih mesecih je morda pretežek, vendar ga lahko brez težav uporabite za večerno druženje.

P.S. Idealen je za prekrivanje tetovaž po celem telesu.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava