📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

MARIA NILA: 100 % VEGANSKI IZDELKI ZA NEGO LAS

03.08.21 887x prebrano

Ste že slišali za Mario Nilo, švedsko znamko izdelkov za nego las? Če je vaš odgovor ne, si preberite ta članek, saj boste od zdaj naprej uporabljali le še njihove izdelke za nego las. Znamka združuje ekskluzivno nego za lase in znanje o varovanju okolja ter narave. Njihovi izdelki ustrezajo najzahtevnejšim uporabnicam, so 100 % veganski in so v celoti, že od leta 1999, proizvedeni na Švedskem.

Delite



Iščete znamko, ki izdelkov ne testira na živalih, ki je popolnoma brez parabenov, ftalatov in se ponaša z mednarodnimi certifikati Leaping Bunny, The Vegan Society in PETA? 

Vašega iskanja je konec, saj Maria Nila združuje vse te lastnosti! 100 % veganska kozmetika za lase je razvita z ljubeznijo do živali, narave in seveda, las. :)
 


Znamka v Sloveniji še ni zelo znana, zato morda za njo še niste slišali. Vendar svojim strankam omogoča korak do trajnostnega in prijaznega sveta zahvaljujoč edinstvenim izdelkom z globoko vegansko filozofijo. 

V tovarni na Švedskem razvijajo izdelke iz skrbno izbranih sestavin po najstrožjih standardih. Seveda so v vsakem koraku proizvodnje varnostne kontrole, ki zagotavljajo najvišjo možno kakovost vsakega izdelka, ki zapusti to edinstveno tovarno.


KORAK K LEPŠEMU SVETU!

"Planeta in živali ne bi smeli izkoriščati zaradi nečimrnosti človeštva. Za ohranitev delujoče družbe in za prihodnje generacije je nujno, da prevzamemo odgovornost za živali in okolje."

S to idejo je blagovna znamka Maria Nila začela proizvajati izdelke za lase že leta 1999.


MARIA NILA niso le neuporabni, predragi, "placebo" izdelki!

Moto znamke je proizvajati izdelke, ki imajo pomen, jasen namen in sposobnost reševanja težav, zaradi katerih so bili izdelki ustvarjeni.

Vodilni izdelek blagovne znamke je edinstvena maska za barvanje las Maria Nila Colour Refresh, ki je postala priljubljena pri številnih blogerkah in frizerjih po celem svetu. Poživi barvo las in jih hkrati ščiti pred škodljivimi vplivi sončne svetlobe in prostih radikalov. 

Če mislite, da nega las ni zabavna, poskusite enega od izdelkov te super blagovne znamke. V naši bogati ponudbi lahko najdete več različnih linij kozmetike za lase: šampone, balzame, maske za lase in izdelke za oblikovanje las. 

Zagotovo boste navdušeni!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava