📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

VICTORIA'S SECRET spreji za telo, ki vam bodo olajšali vroče dni

13.08.21 1421x prebrano

V poletnih dneh so Victoria's Secret spreji za telo čudovita alternativa parfumom. Skozi dan nas omamljajo s čudovitim vonjem, hkrati pa nam dajejo prijeten občutek svežine. Preberite, kateri so naši najljubši spreji za vročo sezono.

Delite



Igro zapeljevanja povzdignite na višjo raven in preizkusite dišeče spreje za telo. Še posebej so primerni za vroče dni, saj prinašajo osvežitev. Lahko jih nosite s seboj v torbici in jih uporabljate, kadarkoli želite.

Victoria's Secret spreji za telo so zagotovo najbolj znani, saj imajo v svoji kolekciji ogromen nabor različnih vonjev. Danes vam predstavljamo nekaj njihovih sprejev za vročo sezono.


Začnimo s kolekcijo TEASE, ki je polna cvetlične nežnosti, osvežilnih agrumov in dotikom toplih lesnih not. Vonj je seksi in razigran ter vas očara z neverjetnim vonjem, polnim lahkotnosti za vroče in težke poletne noči.

_______________________________

Naslednja kolekcija je bila ustvarjena za resnično zapeljevanje. BOMBSHELL vas bo očaral s strastnim vonjem sadja, fino potoniko in očarljivo začinjeno vanilijo. Dišava je izjemno obstojna (za sprej za telo) in nežno objame vas in vašo okolico. 


 

Sprej za telo, ki vas bo zagotovo očaral, je COCONUT PASSION. S svojim neustavljivim vonjem kokosa, vanilije in šmarnice vas bo vonj takoj spomnil na počitnice na plaži in vas bo popeljal naravnost na morje. Eksotičen vonj, poln življenja, bo objel vaše telo in vas pobožal z neverjetno dišečim oblačkom.
____________________________


 

 

Z BARE VANILLA sprejem za telo pridemo do bolj orientalskih vonjev. Sladek sprej je kot nalašč za mlade ženske, ki želijo okusiti svet dišav in želijo poletje začeti z zapeljivim sprejem za telo. Jantar in sladka vanilija vam bosta dala občutek čutne čistosti in nežno dišeče kože skozi cel dan.
____________________________


To je le del sprejev za telo Victoria's Secret, ki so na voljo v naši spletni trgovini. V ponudbi imamo še mnogo več različnih dišav za vse okuse in želje. Ne glede na to ali vam je bolj všeč cvetlični vonj, morda sladki ali bolj eksotični - za vsakogar se bo našel svoj sprej za telo, ki vam bo lepšal vroče, poletne dni. Prebrskajte našo ponudbi in izberite svojega, saj je dober vonj polet nekaj res čudovitega.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava