📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

ESSIE LAKI ZA NOHTE

23.08.21 892x prebrano

Ste že slišali za neverjetne Essie lake za nohte? Odlična obstojnost, kvaliteta, raznoliki odtenki, visok sijaj, hitro sušenje in čudovit izgled embalaže - vse to so Essie laki za nohte. Na Spleticna.si jih lahko najdete tudi po NAJBOLJ UGODNIH CENAH, saj je cena 2 lakov enaka ceni 1 v fizičnih trgovinah. Odlična priložnost, da jih preizkusite!

Delite



Ste že slišali za neverjetne Essie lake za nohte? Odlična obstojnost, kvaliteta, raznoliki odtenki, visok sijaj, hitro sušenje in čudovit izgled embalaže - vse to so Essie laki za nohte. Na Spleticna.si jih lahko najdete tudi po NAJBOLJ UGODNIH CENAH, saj je cena 2 lakov enaka ceni 1 v fizičnih trgovinah. 

Odlična priložnost, da jih preizkusite!


Essie je ameriška znamka, ki se je posvetila kreiranju kvalitetnih lakov za nohte in izdelkov za nego nohtov.

Ustanoviteljica podjetja je Essie Weingarten, ki se zaveda, da so urejeni nohti osnova lepega videza in da si vsaka ženska zasluži, da je lepa. Naše roke so slike vsega in če zanje dobro skrbite, bo okolica to takoj opazila. 

Že leta 1981 je Essie Weingarten predstavila prvo linijo 12 lakov za nohte v Las Vegasu. Odtenki Blanc, Bordeaux in Baby's Breath so prvi laki za nohte Essie in so na trgu prisotni še danes.


Ali imate radi Essie lake tako kot mi? Izbirajte med neštetimi lepimi odtenki in ustvarite popolno manikuro v udobju svojega doma, ki vam bo brez težav zdržala več kot 7 dni. Za boljši videz nanesite dva tanka sloja, nanju še plast nadlaka, in popolna manikura je narejena.

Essie laki so enostavni za nanašanje, dajejo nohtom čudovito barvo, odlično se svetijo, se hitro sušijo in imajo resnično dolgo obstojnost.


Essie Nail Polish Gel Couture

Essie Nail Polish Gel Couture so laki za nohte s katerimi si lahko ustvarite manikuro, ki bi vam jo zavidale tudi vse gospe, ki hodijo v kozmetične salone. Z laki boste ustvarili razkošno gel manikuro brez potrebe po dodatnih premazih z nadlakom ali LED/UV lučkami.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava