📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Čudovita krema za telo Elizabeth Arden

18.08.21 884x prebrano

Zagotovo ste že slišali za kremo za telo Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops, ki kožo navlaži in čudovito odišavi. Če pa še niste imeli te priložnosti, da bi jo preizkusili, je zdaj prava priložnost za to! Naj vam predstavimo ta čudež v lončku.

Delite



"To be beautiful and natural is the birthright of every woman." 
–  Elizabeth Arden

Zagotovo ste že slišali za kremo za telo Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops, ki kožo navlaži in čudovito odišavi. Če pa še niste imeli te priložnosti, da bi jo preizkusili, je zdaj prava priložnost za to! 

Naj vam predstavimo ta čudež v lončku.


Legendarna ustanoviteljica znamke Elizabeth Arden je to ameriško podjetje ustanovila že stoletje nazaj. 

Temeljno prepričanje Elizabeth Arden je bilo, da lepota ne sme temeljiti le na ličilih, ampak mora temeljiti na inteligentnem sodelovanju med znanostjo in naravo. Živela je po svoji viziji: "Biti lepa, je rojstna pravica vsake ženske."

Elizabeth Arden je ustvarila izdelke za nego kože, ki so ji koristili in ji hkrati pomagali. Promovira koncept celovite lepote, ki poudarja skrb za nego kože, skrb za pravilno prehrano in fitnes. V svoji viziji je bila brezkompromisna pri ustvarjanju izdelkov, embalaž in storitev, ki jih ženske ne le potrebujejo, temveč tudi želijo. 

Seznam njenih lepotnih inovacij je izjemno dolg. Bila je prva, ki je ameriškim ženskam predstavila ličila za oči in pionirka pri ustvarjanju "makeover"-ja (oz. totalne preobrazbe). Razvila je izdelke potovalnih velikosti in prva v kozmetični industriji usposobila ekipo potujočih demonstratork in prodajalk. 

Gospodična Arden je ustvarila imperij in čisto novo industrijo. 

Njen podjetniški duh in zavezanost inovacijam, kakovosti in odličnosti ostajajo v duši podjetja še danes.


Elizabeth Arden Green Tea Honey Drops je odišavljena krema za telo, ki bo vašo kožo navlažila in nahranila. 

Narejena je iz mešanice medu in izvlečka zelenega čaja, ki pomagata pomiriti razdraženost ter poskrbita tudi za primerno nego suhe kože. Zaradi svojega čudovitega vonja bo zagotovo postala del vaše vsakdanje nege. 

Krema, ki prihaja iz zelenega sveta naravne svežine, vas bo navdihnila z energijo, svežino in dvignila vaše počutje.


Dišava v kremi je izjemno bogatega vonja in predvsem sestavljena iz naravnih arom. 

Zgornje note sestavljajo sicilijanska mandarina, meta, divja kamilica in Meyer limona, ki se v srčnih razvijejo v zeleni in Oolong čaj, organsko sivko, bolgarski orput ter kitajsko magnolijo. K bogatim spodnjim notam pa prispevajo poseben mošus, brezov les in seme amrette.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava