📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Svet dišav

Dišave 21. stoletja - CHLOÉ

06.09.21 859x prebrano

Chloé je svetovno znano francosko modno podjetje, s sedežem v Parizu. Podjetje je leta 1952 skupaj s poslovnežem Jacquesom Lenoirjem ustanovila šivilja Gaby Aghion. Podjetje je hitro postalo znano po igrivih, ženstvenih modnih kreacijah, ki so za razliko od visoke mode oblačila izdelovale v standardnih velikostih in ne po meri.

Delite



Chloé je svetovno znano francosko modno podjetje, s sedežem v Parizu. Podjetje je leta 1952 skupaj s poslovnežem Jacquesom Lenoirjem ustanovila šivilja Gaby Aghion. Podjetje je hitro postalo znano po igrivih, ženstvenih modnih kreacijah, ki so za razliko od visoke mode oblačila izdelovale v standardnih velikostih in ne po meri.

Dišave so se prvič pojavile leta 1975, ko je Karl Lagerfeld (da, za Chloé je delal do leta 1997) predstavil prvi ženski parfum Chloé, imenovan Chloé by Parfums (Karl) Lagerfeld. Leta 2008 je blagovna znamka predstavila novo, nepogrešljivo orientalsko-cvetlično dišavo, preprosto poimenovano Chloé, ki je hitro postala ena najbolj prodajanih dišav na svetu. Zasnovana je tako, da privlači mlade ženske s sodobnim okusom. Za novejšo, sodobno različico je del Lagerfeld izpuščen iz naslova.


Chloé je ženstven, pudrast vonj. Zelo eleganten, nežen, sladek, ki se dotakne vseh čutov. Cvetlične, igrive note frezije, ličija in potonike odprejo dišeče doživetje, šmarnica, magnolija in vrtnica nadaljujejo čutno potovanje, na koncu nas v globino poneseta jantar in cedra. Gre za izjemno čuten vonj - čist in lep.


Druga dišava, ki je izjemno ženstvena in zapeljiva, je Chloé Roses de Chloé. Bergamotka in limona v zgornjih notah obljubljata svež, živahen začetek dišave. V osrčju je vrtnica, ki igra najpomembnejšo vlogo, igrivo jo obdajajo magnolija, črni ribez, cedra, breskev in jabolko. Baza dišave postane malce težja in globlja z jantarjem, belim mošusom in drugimi lesnimi notami. Dišava je polna ženstvenosti - močna, zapeljiva in domiselna.

Naslednja svetovna uspešnica je Chloé Fleur. S Chloé imata veliko skupnega, vendar je ta dišava nekoliko vitkejša, sveža in bolj mladostna. Grenivka, verbena in bergamotka odprejo dišavo in pogumno zaplešejo z vrtnico. Bazo pa sestavljajo mešanica belega ruma in riža. Cvetlična, pudrasta in nežna, ta dišava boža kožo in vas navdihuje z lahkotnostjo in veseljem.

Ne pozabimo še na eno izjemno značilno dišavo - Chloé Absolu. Orientalska sestava vrtnice, pačulija in vanilije. Intenzivna, opojna in polna ženstvenosti sije v neskončni lepoti.


Dišava Chloé Nomade je luč sveta ugledala leta 2018 in od takrat je izjemno priljubljena med dišavami družine Chloé. Ne pudrast niti sladek, a precej eleganten in svež, ta parfum očara z žensko svobodo, daleč od vsake tradicije. Pomaranča in mirabelle sliva imata pomembno vlogo v zgornji notah, jasmin prežema srčno noto, osnova pa sta sandalovina in hrastov lišaj. Zelo edinstvena in karizmatična dišava za sodobno žensko.

 

Chloé Nomade Absolu je lepa, lesna dišava iz leta 2020.  Gre za bolj čutno različico originala, ki vsebuje davano in pižem.


Družino Chloé sestavljajo tudi Chloé Love Story, ki sladko in nežno očara s cvetovi slive in nasturtijem, Chloé Love Story Sensuelle, ki neverjetno čutno boža kožo s hruško, heliotropom in pasijonko, Chloé Rose Tangerine, z živahnim vonjem sveže vrtnice in Chloé L 'Eau, ki je zelo lahka in živahna z grenivkami in magnolijo.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava