📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Domov

Vsak študent potrebuje ...

07.10.21 733x prebrano

Oktober je tu in z njim povratek študentov v študijske klopi. Da boste na fakulteto stopili pripravljeni, smo za vas izbrali TOP izdelke, ki jih potrebuje vsak študent. Preverite naš izbor.

Delite



Oktober je tu in z njim povratek študentov v študijske klopi. Da boste na fakulteto stopili pripravljeni, smo za vas izbrali TOP izdelke, ki jih potrebuje vsak študent. 
Preverite naš izbor.

 

 

 

 

ANTIBAKTERIJSKI GELI ZA ROKE

Ker so časi še vedno izjemno nepredvidljivi, je nepogrešljiva oprema vsake torbice, nahrbtnika in žepa zagotovo antibakterijski gel za roke. Super izbira so manjše embalaže, ki jih lahko pospravite kamorkoli. Antibakterijski geli za roke, s katerimi se vsakodnevno srečujemo, imajo pogosto neprijeten vonj in nas na ta način odbijajo, kljub temu da vemo, da jih moramo uporabljati.  

Pri nas pa lahko najdete antibakterijske gele, ki prijetno dišijo in negujejo roke.



 

 

 

 

 

 

VLAŽNI ROBČKI

Robčki so priročni za uporabo, saj jih lahko uporabite kjerkoli, hkrati pa učinkovito odstranjujejo umazanijo in bakterije. Koža je po uporabi mehka in negovana.

Na voljo imamo tudi antibakterijske robčke, ki so impregnirani z antibakterijsko tekočino na alkoholni osnovi in zato učinkovito odstranijo vse viruse in bakterije.


 

 

 

 

 

 

KREME ZA ROKE

Izredno pomembna je prava izbira kreme za roke. Priporočamo kreme, ki imajo lahkotno teksturo, se hitro absorbirajo v kožo in ne puščajo mastnih sledi, tako da lahko z delom nadaljujete praktično takoj po nanosu. Dragocene sestavine, ki jih kreme vsebujejo, obnovijo suho in poškodovano kožo. Priporočamo!


 

 

 

 

 

 

BALZAM ZA USTNICE

Balzami za ustnice blažijo razpokane ustnice in odstranjujejo drobne gubice okrog teh. Predvsem v obdobju, ko so ustnice izpostavljene visokim oziroma nizkim temperaturam ter škodljivemu UV sevanju, je potrebno za njih posebej poskrbeti, da bi preprečili izsušitev in jih ohranili čudovito nežne. Nega ustnic vlaži, poživlja in pomirja, celi drobne ranice in poskrbi za žametno gladke ustnice.


 

UREJENA IN DIŠEČA NA VSAKEM KORAKU

 

Da boste v vsakem trenutku izgledali brezhibno in boste dišali po svojem najljubšem parfumu, imejte v svoji torbici vedno izdelke za "prvo pomoč". 

Suhi šampon, deodorant in mini dišava so "must have" v vsaki torbici ali nahrbtniku! ;)


 

 

 

Želimo vam, da boste z veseljem in uspešno opravljali študijske obveznosti, da boste pridobivali nova znanja in poznanstva ter boste predvsem uživali v izzivih, ki vam jih bo prineslo novo študijsko leto.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava