📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Zakaj je piling kože tako pomemben?

19.10.21 994x prebrano

Piling ima sproščujoč učinek na um in telo. Zaradi tehnike s katero nanašamo piling na kožo, zaradi njegovega blagodejnega vonja, "toplega" občutka, ki nam ga da, in kasneje zaradi učinka, ki ga z nanosom pilinga dobimo. Izvajanje pilinga je tistih 5 minut na dan, ki bi si jih vsak moral nameniti zase.

Delite



Piling oziroma luščenje kože predstavlja postopek s katerim očistimo kože vseh nečistoč in odmrlih celic. Piling pomaga pri prekrvavitvi kože, pomaga proti celulitu ter omogoča, da se losjoni, kreme in olja, ki jih nanesemo na kožo, bolje vpijejo. Naša koža je tako bolj gladka, svetleča in nahranjena. 

V nadaljevanju si preberite, zakaj je reden piling izjemno pomemben in kakšen piling izbrati za svojo kožo.


Ko odstranimo plast odmrlih kožnih celic, koži omogočimo dihanje. Zahvaljujoč temu lahko preprečimo nastanek ogrcev in draženje med depilacijo.

Piling ima sproščujoč učinek na um in telo. Sama tehnika nanašanja pilinga na kožo (krožni gibi), njegov blagodejni vonj, "topel" občutek, ki nam ga da, ko ga nanesemo, in kasneje učinek, ki ga dobimo. Piling je tistih 5 minut na dan, ki bi si jih vsak moral nameniti samo zase.

S pilingom se lahko zoperstavimo velikemu sovražniku mnogih žensk - celulitu, saj izboljša prekrvavitev kože. Naredi jo bolj čvrsto, zdravo in gladko ter zmanjša neželene luknjice - videz pomarančne lupine.


Fin ali grob piling? Pri iskanju primernega pilinga za našo kožo lahko naletimo na izraz, kot je fin ali grob piling. Izraz nam pove, kako veliki so delci v izdelku.

- Grobe pilinge priporočamo ljudem, ki si želijo bolj močnega luščila. Še posebej so uporabni v boju proti celulitu in so kot nalašč za piling stopal pred pedikuro.

- Pilinge z drobnimi delci priporočamo vsem, ki imajo občutljivo kožo, nagnjeno k draženju.

Nikoli ne uporabljajte pilingov za telo na obrazu, saj lahko uporaba grobih delcev povzroči mikropoškodbe na koži obraza.

Sladkorni pilingi so najpogostejši, naši najljubši so pilingi Ziaja. Njihov širok nabor vam omogoča, da izbiro pilinga prilagodite tipu kože in učinku, ki ga želite doseči. Poleti je piling "Lemon Cake" popoln, saj ne bo samo odstranil odmrlih kožnih celic, ampak bo tudi osvežil kožo in ji dal čudovit vonj po citrusih.

 

Piling uporabite enkrat do dvakrat na teden. Če ga uporabite večkrat, lahko pride do draženja kože in preobčutljivosti.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava