📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Najboljše poslikave za noč čarovnic

26.10.21 1185x prebrano

Bliža se najstrašnejša noč v letu! Halloween ali noč čarovnic je idealna priložnost, da postanete nekdo drug in prebudite svojo domišljijo pri ustvarjanju strašne maske. Vas zanima, kako izgledajo poslikave za noč čarovnic, ki jih lahko naredite tudi sami? Ponujamo vam odlične ideje!

Delite



Bliža se najstrašnejša noč v letu! Halloween ali noč čarovnic je idealna priložnost, da postanete nekdo drug in prebudite svojo domišljijo pri ustvarjanju strašne maske. 
Vas zanima, kako izgledajo poslikave za noč čarovnic, ki jih lahko naredite tudi sami? Ste za bolj strašen ali eleganten make-up? Ponujamo vam odlične ideje! Uživajte v ustvarjanju najboljšega make-up videza za noč čarovnic in zasijte!


Naša make-up artistka Ana v videu pokaže, kako lahko le v nekaj minutah ustvarite elegantno-strašljiv make-up.

Make-up artistka Nika pa pokaže, kako ustvariti klasičen make-up videz za noč čarovnic.


Ali želite postati pravi umetnik in na svojem obrazu ustvariti najstrašnejšo masko za noč čarovnic? V morju strašnih mask se je najtežje odločiti za samo eno. Predstavljamo vam ideje za maske za katere verjamemo, da bodo navdušile tudi vas!

IDEJE NAŠIH MAKE-UP UMETNIC ANE MIKOLIČ IN NIKE HAUPTMAN:

 

 

 

IZDELKi, KI JIH BOSTE POTREBOVALI ZA ROZA MASKO:

 

Elegantne roza maske nikoli ne gredo iz mode!

Uporabite roza in belo senčilo po celem obrazu, kanček temnejšega senčila, malo ustvarjalnosti, veliko bleščic ter kamenčkov in maska ​​je pripravljena. Oglejte si spodnje izdelke, ki jih je umetnica Nika uporabila za rožnato masko ...

 

MAKE-UP IZDELKI



Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava