📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

NOVO na Spleticna.si: Q+A kozmetika

25.01.22 1020x prebrano

Ste že sišali za britansko znamko kozmetike Q+A? Družinsko podjetje Elipsis Brands se je z znamko Q+A odločilo, da bo izobrazilo svoje kupce o negi kože. Cilj znamke Q+A je maksimalno poenostaviti nego kože, se prilagoditi potrebam vsake kože ter dati odgovore na vsako vprašanje in vsak problem.

Delite



Q+A (VPRAŠANJA + ODGOVORI)

Cenovno ugodna blagovna znamka za nego kože, ki naredi točno to, kar pove njeno ime:
Daje odgovore na vaša vprašanja o negi kože!

Znamko je ustvarilo družinsko podjetje iz Norfolka.

98 % sestavin je naravnega izvora, brez umetnih dišav. Cruelty free in v večini veganska kozmetika.

> Embalaža je mogoče 100 % reciklirati. Imajo shemo ponovne zasaditve dreves, s čemer bi nadomestili njihov vpliv na okolje.


KOZMETIKA, KI IZOBRAŽUJE

Družinsko podjetje Elipsis Brands se je z znamko Q+A odločilo, da bo izobrazilo svoje kupce o negi kože. Cilj znamke Q+A je čim bolj poenostaviti nego kože, razložiti potrebe vsake kože ter dati razumljive odgovore na vsako vprašanje in vsako težavo.

Vsak od izdelkov blagovne znamke Q + A vsebuje številne naravne sestavine, ki rešujejo različne kožne težave.

NA EMBALAŽI VSAKEGA IZDELKA JE POJASNILO AKTIVNIH SESTAVIN IN NAČIN UPORABE.


KATERE Q + A IZDELKE PRIPOROČAMO ZA RAZLIČNE TIPE KOŽE?

NORMALNA KOŽA

Q+A priporoča, da začnete in končate dan s svežino nežnega čistilnega gela z oljem poprove mete, nato pa kožo osvežite s tonikom z niacinamidom, ki preprečuje draženje kože (povzročeno zaradi zunanjih vplivov). Serum s hialuronsko kislino in gel za oči iz morskih alg sta primerna za vlaženje in zaščito pred nastankom gub.

SUHA KOŽA

Gel za čiščenje obraza z vonjem grenivke ne samo odstrani ličila, ampak kožo tudi nahrani. Vlažilni duo je sestavljen iz hialuronskega seruma in Super Food olja za obraz. Collagen krema za obraz z visoko vsebnostjo kolagena pomaga koži pri glajenju drobnih gub, pri okrepitvi in pomaga izboljšati čvrstost, prožnost in elastičnost kože.

OBČUTLJIVA KOŽA

Za čiščenje občutljive kože uporabite olje šipka, za povrnitev elastičnosti kože pa tonik z zelenim čajem. Zaščitni sloj obnovite z oljem Squalane, ki se lahko uporablja namesto dnevne kreme.

ZRELA KOŽA

Nečistoče, ki so se nabrale na koži čez dan, odstranite s pomočjo čistilnega gela s hialuronsko kislino ali grenivkinega čistilnega gela. Kofeinski serum za oči in peptidni serum za obraz se borita proti znakom utrujenosti in znakom staranja. Za proces vlaženja in regeneracije kože je na voljo krema 5-HTP.

MEŠANA KOŽA

Mešana koža išče ravnovesje, to pa dosežemo z uporabo čistilnega gela s hialuronsko kislino, ki ne izsuši suhih predelov. Poenotite kožo s pilingom z AHA kislinami vsaj dvakrat na teden in se znebite madežev, zamašenih por, aken in suhih kožnih lusk.

MASTNA KOŽA

Odstranite nakopičen sebum s čistilnim gelom s poprovo meto. Antibakterijski učinek gela preprečuje nastanek aken, svež vonj pa razveseljuje čute. Dodajte PCA serum s cinkom, ki uravnava proizvodnjo sebuma in vlaži kožo.


S Q + A je pravilna nega kože preprosta, cenovno dostopna in učinkovita. Ključ do pravilne nege obraza je skrbno čiščenje in toniziranje kože ter uporaba pravih izdelkov. 

Odkrijte vse prednosti uporabe izdelkov Q+A in jih naročite v naši spletni trgovini.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava