📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

DROGERIJSKE ZNAMKE, KI JIH NE SMETE SPREGLEDATI

15.02.22 1590x prebrano

Ste vedeli, da lahko na Spleticna.si najdete vse vaše najljubše drogerijske znamke za nego telesa, obraza in las? Privoščite si lahko vse izdelke, ki jih običajno kupite v fizičnih trgovinah, vendar so pri naš še cenejši! Vabimo vas, da preverite katere so tiste znamke na Spleticna.si, ki jih ne smete spregledati!

Delite




NIVEA

Kozmetika NIVEA že več kot 100 let ponuja izjemne izdelke za nego kože. Leta 2013 je bila ponovno izvoljena za najbolj zaupanja vredno kozmetično znamko za potrošnike v 12 evropskih državah. V ponudbi boste našli ne samo kozmetiko za kožo, ampak tudi deodorante, kakovostno kozmetiko za lase in telo in negovalno kozmetiko za otroško kožo.

NIVEA pozna kožo in njene potrebe. Ustvarja izdelke, ki čistijo, negujejo in ščitijo kožo, hkrati pa prinašajo točno tisto, kar potrebuje - nežno in učinkovito nego, zaradi katere je gladka, voljna in lepo sijoča.

KÉRASTASE

Kozmetika Kérastase je vodilna na področju nege las in deluje pod materinskim podjetjem L'Oréal. Kérastase je izjemna in luksuzna kozmetika za lase, prisotna že od leta 1964. Inovativna kozmetika je bila sprva namenjena le prestižnim frizerskim salonom, danes pa jo lahko uporabljajo posamezniki tudi doma.

Izdelki za nego las so edinstveni, moderni in vsebujejo revolucionarne sestavine za različne tipe las tako, da omogočajo vsaki ženski, da s programom za nego najbolje izkoristi kar največ od tega, kar so strokovnjaki v laboratorijih Kérastase zanjo razvili.

Kozmetika Kérastase ponuja različne kozmetične linije, zato lahko vsak posameznik najde program nege, ki najbolje ustreza njegovemu tipu las.

OLAPLEX

Podjetje Olaplex je odkrilo inovativen način kako zaščititi lase med in po barvanju. Eric Pressly in Dr. Craig Hawker sta strokovnjaka na področju kemije. Kemijske komponente, ki sta jih odkrila skupaj, obnovijo poškodovane vezi v lasu med in po kemični obdelavi. Olaplex zmanjša poškodbo las vsakič, ko jih barvate, jih naredi bolj sijoče in zdrave.

Olaplex je hitro našel svoje mesto v frizerskih salonih in pridobil na popularnosti s svojo izjemno učinkovitostjo med barvanjem. Od vodilnih frizerskih salonov se je hitro razširil tudi med posameznike, saj nudi profesionalno nega tudi doma.

DOVE

Kozmetika Dove je bila ustanovljena leta 1957, ko se je na ameriškem trgu pojavil prvi izdelek znamke Dove, ki je bil trdo milo. Trdo milo, ki vsebuje četrtino vlažilne kreme, je pomenil revolucijo v negi kože in je bil edinstvena alternativa običajnim milom, ki so izsušila kožo. Blagovna znamka Dove je od takrat usmerjena v razvoj in proizvodnjo izdelkov, ki skrbijo za kožo in jo ohranjajo zdravo in lepo. Ne glede na to, ali se odločite za gel za prhanje, šampon, antiperspirant ali kremo za telo, ste lahko prepričani, da so bile izdelane z uporabo najnovejših znanstvenih tehnik in z največjim poudarkom na celoviti negi kože. 

CURAPROX

Švicarsko podjetje Curaprox je bilo ustanovljeno leta 1940. Specializirano je za proizvodnjo zobnih ščetk, ustnih vod in drugih izdelkov s področja ustne higiene. Za izdelke Curaprox je značilna odlična kakovost in natančnost. Blagovna znamka ponuja široko paleto zobnih ščetk, med katerimi lahko izbirate glede na vaše potrebe.

Zobne ščetke in ostala kozmetika Curaprox bodo vaše zobe naredile bolj zdrave in sijoče.

GILLETTE

Gillette je svetovno znana blagovna znamka, ki se osredotoča na proizvodnjo kozmetike za britje in britvic. Prvotno podjetje The Gillette Company je leta 1895 ustanovil ameriški trgovec King C. Gillette kot tovarno britvic.

Gillette ponuja kozmetiko in britvice za moške in tudi za ženske. Serija Gillette Venus je posebej zasnovana za ženske potrebe. Odlični izdelki za gladko in mehko kožo.

BATISTE

Angleška znamka Batiste nudi široko ponudbo suhih šamponov. Šamponi so narejeni za svetlolaske, rjavolaske in za barvane lase. Zahvaljujoč izredni kvaliteti izdelkov je Batiste en izmed največjih proizvajalcev šamponov na svetu. Suhi šamponi se prilagajajo vašim lasem, z njih odstranijo maščobo ter lasem nudijo volumen in sijaj. Vsebujejo posebne dišave, da vaši lasje izgledajo in dišijo odlično.

GARNIER

Kozmetika Garnier popolno neguje vaše lase, kožo obraza in celotnega telesa. Del ponudbe znamke Garnier je poleg kozmetike za čiščenje obraza in obraznih krem tudi kozmetika za varno sončenje in nego po njem. Kozmetika Garnier sledi sloganu, da ima vsakdo notranjo lepoto in tudi možnost, da ji pusti zasijati. Bodite prečudoviti z zdravim videzom kože. 

VEET

Blagovna znamka Veet je sinonim za popolnoma gladko kožo brez ene same dlake. Veet je že več kot 80 let ena vodilnih svetovnih blagovnih znamk, ki ponuja izdelke za učinkovito odstranjevanje dlak. Veet trakove in druge izdelke za odstranjevanje dlak vsako leto uporablja več kot 30 milijonov žensk po vsem svetu. Za izdelke blagovne znamke je značilna enostavna uporaba, varnost ter nenazadnje visoka kakovost.

L´ORÉAL PARIS

Kozmetika L'Oréal Paris skrbi za lepoto žensk in moških po celem svetu že več kot 100 let. Filozofija kozmetičnega giganta temelji na razvoju varnih, domiselnih in učinkovitih izdelkov. S pomočjo intenzivnega raziskovanja ekskluzivne izdelke znamke L'Oréal vedno znova dopolnjujejo in izboljšujejo, da bi svojim uporabnikom pomagali na poti do popolnosti. V ponudbi boste našli izdelke za nego obraza, telesa, las in nohtov. Kozmetika L'Oréal Paris ponuja tudi moško kozmetiko, primerno za vse starostne skupine in vrste kože.

BIODERMA

Dermatološka blagovna znamka BIODERMA je prisotna na kozmetičnem trgu že več kot 20 let. Sedež podjetja se nahaja v Lyonu v Franciji in tesno sodeluje s svetovnimi dermatologi in velikimi raziskovalnimi centri. Osredotoča se na dermokozmetiko - nego za občutljivo, problematično, dehidrirano, suho in mastno kožo, posebno skupino pa sestavljajo izdelki namenjeni zdravljenju atopičnega ekcema. Izdelki BIODERMA so dokazano ustvarjeni tako da bodo zadostili potrebam vsakega tipa kože, vključno z najbolj občutljivo. Čistilne vode, kreme za obraz, kreme za sončenje, vlažilne kreme, antiperspiranti, geli za prhanje in drugi izdelki vsebujejo skrbno izbrane in kakovostne sestavine ter so del strogih testov kakovosti in učinkovitosti.


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava