📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Domov

Se odpravljate na potovanje?

21.02.22 600x prebrano

Ne pozabite na Spleticna.si kozmetično torbico! V letu 2022 smo se že naučili živeti z omejitvami in virusi, zato potovanja niso več nekaj nedosegljivega. Ker vemo, da že komaj čakate, da se odpravite v tople kraje, smo za vas pripravili nekaj nasvetov, kaj vzeti sabo.

Delite



Ne pozabite na Spleticna.si kozmetično torbico! 

Vse izdelke lahko vzamete sabo, ne glede na to kam greste (na tropski otok, na smučanje, city break, v toplice ....) in vse izdelke lahko najdete na Spleticna.si z BREZPLAČNO dostavo. Na koncu članka poiščite kodo za popust. ;)

SPLETICNA.SI TRAVEL TORBICA



KUPITE MANJŠA PAKIRANJA


če veste koliko dni boste na potovanju, lahko tudi izračunate kakšno količino izdelkov boste potrebovali. S sabo vzemite toliko, kolikor potrebujete (ali malo več), saj večja pakiranja zavzamejo veliko prostora v kovčku, prav tako bo prtljaga veliko lažja. Če je izdelek v manjšem pakiranju dražji, kupite večjega in ga prelijte v potovalne stekleničke in posodice, ki so popolne za potovanja z letalom.

PREMISLITE KOLIKO LIČIL POTREBUJETE


Če potujete v tople kraje, boste zagotovo nosili minimalno ličil. Vnaprej si splanirajte potovanje - kam boste potovali, kaj boste videli, kam boste hodili na večerje ... Če veste, da boste v večernem času hodili na zabave in večerje, boste zagotovo potrebovali več ličil, kot če si boste le ogledovali znamenitosti. Temu prilagodite svojo make-up torbico. :)

IZDELKE SI DELITE S SVOJIM TRAVEL PARTNERJEM


Na potovanje vzemite le eno zobno pasto, en gel za prhanje, en šampon ... Premislite, kateri so tisti izdelki, ki jih lahko delite in niso nujni le za vas. Tako boste ogromno privarčevali pri prtljagi - tako pri prostoru kot pri teži. 

DOMA PUSTITE IZDELKE, KI JIH NE UPORABLJATE


Mislite, da boste na potovanju delali piling telesa, če tega doma ne počnete? Verjetno ne. :) Zato s sabo na potovanje vzemite le izdelke, ki jih tudi doma vsak dan uporabljate. Masko za obraz, ki jo uporabljate enkrat na teden, lahko pustite doma. :) 


DODATNI IZDELKI GLEDE NA POTOVANJE:


Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava