📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Rožnati oktober na Spleticna.si

06.10.22 488x prebrano

Ženske so čudež! Skrbijo za gospodinjstvo, gradijo kariero, nosijo težka bremena za družino. Vedno nasmejane in na voljo najbližjim pogosto pozabijo nase in ne skrbijo za svoje zdravje. Rožnati oktober je mednarodni mesec boja proti raku dojk, zato skušamo v tem mesecu izpostaviti pomen ozaveščanja o preprečevanju in boju proti raku dojk.

Delite



V ospredju letošnjega rožnatega oktobra je pomen zdravega načina življenja in rednega mesečnega samopregledovanja, ki je izjemno pomembno za zgodnje odkrivanje raka dojk.

Vabimo vas, da skupaj z nami obeležite rožnati oktober!

Čeprav smo spletna parfumerija in drogerija, smo na drugi strani ekrana tudi prave osebe, oz. bolje rečeno ženske, saj smo na Spleticna.si zaposlene same ženske, poleg direktorja, seveda :). 

Drage dame, želimo vam da ostanete žive in zdrave! Vaše življenje in zdravje je pomembnejše od katerega koli novega parfuma, ki vam ga bomo predstavili, ali katerekoli šminke, ki vam jo bomo priporočili. Seveda je življenje lepše, ko je bolj dišeče in ko na ustnicah in obrazu nosimo svoje najljubše barve, a TAKOJ ZDAJ si med branjem članka vzemite nekaj minut in naredite samopregled dojk! Nato pa se vrnite k članku, da vam pokažemo naše najlepše roza izdelke. ;)

Poleg tega, da vam polepšamo življenje z dekorativnimi in negovalnimi izdelki ter dišečimi kapljicami, smo tu tudi zato, da vas obveščamo, opominjamo in spodbujamo o pomembnih stvareh.

PREVENTIVNI PREGLEDI REŠUJEJO ŽIVLJENJA!

Več o raku dojk preberite v zloženki, ki so jo pripravili v Združenju Europa Donna Slovenija. V njej boste našli navodila za pravilno samopregledovanje. 

KLIK za zloženko.

POMEMBNO JE VEDETI:

> Rak dojke je najpogostejša maligna bolezen pri ženskah, lahko pa zbolijo tudi moški.
> V približno 80 % novih primerov se bolezen odkrije v zgodnji fazi raka, v približno 20 % pa je ob postavitvi diagnoze bolezen že v napredovali fazi.
> Za rakom dojke vsako leto zboli več kot 2500 žensk.
> Zdrav življenjski slog zmanjšuje možnost, da zbolimo za rakom.
> Vsem ženskam po 40. letu starosti priporočamo preventivni pregled enkrat letno.

Zdaj, ko ste opravili najpomembnejšo nalogo – skrb za svoje zdravje – je čas za nagrado. :)

ROŽNATI IZDELKI ZA ROŽNATI OKTOBER

Rožnate ustnice polepšajo vsak dan!


Volumen trepalnic lahko dosežete z izdelkom v najbolj rožnati obliki!


ROŽNATA LIČKA SO ODRAZ ZDRAVE KOŽE!


Roza izdelki še nikoli niso bili bolj srčkani!


Očarljive dišeče kapljice v nežnih roza stekleničkah!


NAJ VAS NAŠI ROZA IZDELKI OPOZORIJO NA REDNO SAMOPREGLEDOVANJE!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava