📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Ustvarite najboljšo masko za noč čarovnic

24.10.22 1746x prebrano

Že imate svoj kostum in masko? Najbolj strašna noč v letu je tik pred nami. Ustvarite najbolj strašen Halloween videz za najbolj strašno noč v letu! Potrebujete izdelke za ličenje, ki jih imate verjetno že doma. Z le malo kreativnosti in spretno roko lahko iz ličil, ki jih sicer uporabljate za lepotičenje, ustvarite masko, zaradi katere bodo vsi ostali brez besed – od občudovanja in/ali strahu. Oglejte si nekaj naših idej in poiščite navdih.

Delite




MUST HAVE IZDELKI ZA LIČENJE ZA (SKORAJ VSAK) HALLOWEEN LOOK

Z osnovnimi izdelki za ličenje lahko ustvarite preprostejše, a zelo drzne maske. Spodaj so nasveti, kako ustvariti nekatere od njih.


Če ste bolj ustvarjalni in vešči ličenja, bo le nebo vaša meja.

🎃 črn svinčnik ali črtalo za oči

🎃 belo črtalo za oči

🎃 rdeča/bordo šminka

🎃 paleta senčil z živimi barvami

🎃 umetne trepalnice (za drznejši učinek)


Vampir, zombi, okostnjak ali druga oseba iz najbolj strašne grozljivke – vse to lahko »postanete« tudi vi s pomočjo ličil. Za izdelavo strašne maske vam ni treba biti pretirano umetniško nadarjen. Potrebujete le bujno domišljijo in nekaj osnovnih izdelkov za ličenje.

🕸️PAJKOVA MREŽA🕸️

POTREBUJETE: črn svinčnik ali črtalo za oči 

Najenostavnejša, a vseeno strašna maska za noč čarovnic, je zagovotova pajkova mreža, narisana čez obraz.


🧛VAMPIRKA🩸

POTREBUJETE: rdečo/bordo šminko za ustnice temno/črno senčilo

Ustnice poudarite s temno rdečo ali bordo rdečo šminko. Nanesite šminko čez linijo ustnic in jo razmažite po ustnicah. Z razmazano rdečo šminko boste pustile »krvavo« dober vtis.

S temnim senčilom pa ustvarite dramatičen ''cat eye'' videz.


🦇STRAŠNI MOTIVI🦉 

POTREBUJETE: črn svinčnik/črtalo za oči, bela barvica za oči, barvice za oči in ustnice v različnih barvah, senčila...

Tisti spretnejši si lahko na obraz narišete različne miniaturne motive - od pajkov in buč, do nagrobnikov, črnih mačk ali polne Lune.


👻JOKER FACE👻

POTREBUJETE: svetel puder, rdečo šminko za ustnice in modro senčilo za oči 

Batmanov sovražnik Joker je ena najpogostejših mask za noč čarovnic. Obraz posvetlite s svetlejšim pudrom kot je vaša polt. Nanesite rdečo šminko na ustnice in jo razširite preko robov do približno polovice lic. Razmažite jo. Oči poudarite z razmazanim modrim senčilom, ki sega nad obrvmi do pod oči.


🤡 KLOVN 🤡

KORAK ZA KORAKOM

💀OKOSTNJAK💀

KORAK ZA KORAKOM

ŠE VEČ NAVDIHA

🎃ZA NOČ ČAROVNIC🎃

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava