📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Iz službe na zmenek: Kako osvežiti makeup v 5 korakih

07.11.22 457x prebrano

So vas prijatelji po službi povabili na pijačo, vi pa nimate časa, da bi skočili še domov in še enkrat nanesli ličila? Obstajajo triki za osvežitev ličil v manj kot 10 minutah. Vas zanima, kako? Pred vami je pet preprostih trikov, s katerimi boste po dolgem dnevu osvežili ličila in poskrbeli, da boste videti čudovito še dolgo v noč.

Delite



TRIKI, KAKO OSVEŽITI MAKEUP


1. Odvečno maščobo popivnajte z robčki za matiranje obraza

Če imate mastno ali mešano kožo, se bo vaš obraz čez dan najverjetneje začel svetiti na T-predelu. Preden se lotite osvežitve ličil, uporabite robčke za matiranje. Odstranjujejo olje, znoj in umazanijo, ki se je čez dan nabrala na obrazu. Če preskočite ta korak, bo dodajanje ličil povzročilo le zmešnjavo na vašem obrazu.

2. Osvežite obraz s termalno vodico

Termalne vodice pomirjajo in vlažijo obraz. Popršite jo po obrazu, preden popravite ličila. Ohladila bo obraz in mu dala takojšnjo svežino. Uporabljajo se lahko tudi kot spreji za fiksiranje ličil.

3. Popravite podlago

Puder, BB krema in korektor po nekaj urah izginejo z obraza. Ne glede na to, ali se potite ali se vam zaradi hladnejšega zraka ličila luščijo z obraza, vaša podlaga ob koncu delovnega dne zagotovo ne bo videti tako sveže kot zjutraj, ko ste jo nanesli. Neenakomerno polt popravite tako, da puder rahlo vtrete z gobico za ličenje (potapkajte, ne vlecite z gobico po obrazu) in dodajte še eno plast korektorja na problematična področja, kot so podočnjaki, madeži ipd.

4. "Privzdignite" obraz z rdečilom

Rdečilo daje učinek svežine in spočitosti, kar potrebujemo po napornem dnevu. Čez dan rdečilo bledi, zato je ponoven nanos ključnega pomena za svež videz.

5. Z živo barvo šminke spremenite videz

Nič ne spremeni dnevnega make-upa v večernega hitreje kot šminka v rdeči, fuksija in škrlatni barvi. Omislite si drzno šminko, ki bo poživila vsak vaš izgled in mu dala pridih elegance in glamurja.

Kako izbrati popoln odtenek rdeče šminke glede na ten kože in barvo las, si lahko breberete TUKAJ.

DODATEN NASVET ZA NAŠE BRALCE ;)

NE poskušajte osvežiti maskare!

Nanos nove plasti maskare na že posušeno maskaro in utrjene trepalnice se ne bo dobro končal. Če želite osvežiti videz oči, raje nanesite črtalo za oči. Z nanosom črtala v zunanje kotičke oči, boste osvežili ličila in poskrbeli, da bodo vaše oči videti spočite.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava