📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Lepotni nasveti

Kaj je Črni petek in zakaj je obnorel svet?

17.11.22 780x prebrano

Pred nami je najbolj nor dan (teden) v letu. Dan, ko iščemo največje popuste in najnižje cene. Da pa ne boste izgubljali ur in ur z iskanjem največjih popustov, smo to storili mi namesto vas. Želimo vam olajšati in pospešiti nakupovanje dišav in kozmetičnih izdelkov, zato smo na enem mestu povzeli najboljše ponudbe za Črni petek na Spleticna.si, ki jih, verjemite nam, ne želite zamuditi! ;)

Delite




Kaj je Črni petek?

Ime Black Friday izhaja iz ZDA in ga obeležujemo dan po zahvalnem dnevu (največji praznik v ZDA), po letu 2000 pa se je razširil po vsem svetu in sodi med najbolj priljubljene nakupovalne dni v letu. Izvor sega že v daljno leto 1929, ko je padla newyorška borza in so številni trgovci organizirali dan poln popustov, da bi stranke zopet navdušili in jih privabili k nakupovanju.

ČRNI PETEK PRI NAS TRAJA VEČ DNI, saj želimo našim strankam omogočiti več dni za nakupe in, da v morju drugih Black Friday popustov, ne bi zamudili popustov, ki smo jih pripravili posebaj za vas.


Najboljši nakupi na Črni petek

1. DARILA ZA PRIHAJAJOČE PRAZNIKE

Znebite se ene skrbi, preden nastopi praznična evforija.

2. IZDELKI, KI JIH VEDNO KUPUJETE

Naredite si zalogo izdelkov, ki jih redno uporabljate (geli za prhanje, šamponi, pene za britje, britvice, mila, zobne paste ...) za prihodnje mesece, saj kozmetika za obraz in telo še nikoli ni bila tako ugodna.

3. IZDELKE, KI JIH ŽELITE PREIZKUSITI ŽE NEKAJ ČASA, VENDAR ZA NJIH NE ŽELITE ZAPRAVITI VELIKO DENARJA

Zdaj imate možnost, da po nižjih cenah kupite že dolgo zaželen ali zelo pohvaljen, dražji izdelek, ki si ga sicer ne bi mogli privoščiti.


Kako se pripraviti na Črni petek?

1. VNAPREJ PRIPRAVITE NAKUPOVALNI SEZNAM ALI IMEJTE VSAJ NEK OKVIREN NAČRT

 Naša prednost kot spletne trgovine je v tem, da imamo ogromno skladišče in so zaloge velike. Zato ne skrbite, pri nas boste našli vse svoje najljubše izdelke.

2. SPREMLJAJTE OBJAVE NA NAŠIH DRUŽBENIH OMREŽJIH IN SE NAROČITE NA PREJEMANJE E-NOVIC

 Bodite na tekočem z aktualnimi akcijami in najbolj zanimivimi ponudbami.


NAJBOLJŠI BLACK FRIDAY ULOVI 


P.S. Po Črnemu petku sledi še Cyber Monday (Spletni ponedeljek). To je vaša ZADNJA PRILOŽNOST, da zgrabite nore popuste pred praznično evforijo.

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava