📣 Zaradi prenove naše spletne trgovine trenutno ni mogoče oddajati naročil. Trudimo se, da bomo z vami v čim krajšem možnem času s še boljšo uporabniško izkušnjo!
Hvala za razumevanje! 😊

Košarica

Zapri

V košarici nimate izdelkov.

Blog

Dan žena: najlepši izdelki za vaše najljubše ženske

24.02.23 372x prebrano

V mesecu marcu slavimo ženske in ozaveščamo o enakopravnosti z moškimi, tako na poslovnem kot družbenem področju. Podporo, ljubezen in spoštovanje lahko najlažje izkažemo z lepo besedo, svojimi dejanji ali s skrbno izbranim darilom! Sledijo naši predlogi za darila za najpomembnejše ženske v naših življenjih – mamo, sestro, hčerko in prijateljico. Predstavljamo vam eno ugodnejšo in eno dražjo možnost.

Delite




ZA MAMO

Mama je ena sama. Zato si zasluži najlepše darilo na svetu – vašo ljubezen, spoštovanje in hvaležnost. Mama je neprecenljiva in nenadomestljiva! Mama je zakon! Mamo imamo najraje na svetu in darila zanjo morajo biti vedno skrbno izbrana, saj so iz srca.


ZA SESTRO

Sestra je najboljša prijateljica, ki jo dobiš ob rojstvu. Večna prijateljica, ki jo imaš raje od sebe, njena sreča pa ti je pomembnejša od lastne. Tvoja podpora in rama za jokanje. Z njo lahko delite vse svoje skrivnosti, skrbi, žalostne in vesele trenutke. Sestra nikoli ne obsoja, saj te ima neizmerno rada. Pokažite ji, da jo imate radi tudi vi.


ZA HČERKO

Hči je najsvetlejša točka v vašem življenju. Del vas v nekem drugem bitju. Oseba, ki vas je naredila boljšo osebo. Oseba, ki ste jo vzgojili, a vas je tudi veliko naučila. Z zgledom ji pokažite, kako naj ženska ravna z drugo žensko – podpirajta druga drugo.


ZA PRIJATELJICO

Prava prijatelica je tista oseba, ki nenadoma vstopi v tvoje življenje in tam ostane za vedno. Oseba, s katero ste šli skozi nore dogodivščine in boleče izkušnje. Če sta si zelo blizu in podobni, morata imeti enake ali podobne dišave. In ker je dan žena tudi vaš dan, podarite prijateljici in sebi ''matching'' darilo.


Drage naše žene, iz srca vam želimo VESEL DAN ŽENA!

Vam je ta objava všeč? Delite jo ...



5 nasvetov za lepa in mehka stopala
Lepotni nasveti

5 nasvetov za lepa in mehka stopala

S prihodom toplejših dni se oblačimo vse bolj lahkotno in vse več pozornosti posvečamo negi telesa. Kaj pa naša stopala? Čas je, da stopala ''potegnemo'' iz volnenih nogavic, v katerih so prezimila in jih pripravimo na japonke in sandale! V le nekaj korakih se poslovite od otrdele kože, razpokanih pet, otiščancev, nezaželenih dlak in celo glivic na nohtih.

Preberi več
Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?
Lepotni nasveti

Kako svojo rutino nege obraza prilagoditi poletju?

Prihaja težko pričakovano poletje in prinaša vse radosti sončnih dni. Sonce nas mami, da gremo ven, a pozor! Tako kot pozitivno vpliva na naše razpoloženje, ima lahko tudi negativne posledice na kožo, ki je izpostavljena številnim zunanjim dejavnikom, kot so visoka temperatura, vlaga in veter. Zato je nujno, da za svojo kožo skrbite vsak dan, da se izognete neželenim poletnim težavam. Predstavljamo 5 nasvetov, ki jih morate upoštevati.

Preberi več
Spletična.si

Prijava